| Loveblackcolour a întrebat:

La toate MoneyGram îți da când scoți euro 4.87 lei? Am unul în zona și îmi dă la 4.87 lei, vad că euro e 4.95-4.96 lei.
Acord funda

8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu stiu daca toate din tara pot avea fix acelasi curs de schimb valutar, au un curs valutar de referinta BNR dupa care se iau si daca e ca la banca acesta se reactualizeaza de cateva ori pe zi
Este normal ca "pretul" sa difere de aceea vezi sintagme "we buy" si "we sell", din asta castiga ei practic din schimb si comision

| dullcat a răspuns:

+1 pentru revolut.

| relian a răspuns:

Nu este vorba de nici un comision ce spun unia pe aici, comisionu e deja luat, de la cel care a trimis bani, nu platesti tu comision nimanui din banii ce urmeaza sai primesti.

Doar ca banca sau de unde scoti tu bani, au un curs ceva mai slab decat alte case de astea de schimb valutar, aia e tot.

Deci nu la toate moneygram iti da cursul ala, conteaza in ce locatie se afla acel MoneyGram, cit este schimbul valutar la ei acolo.

De unde iei tu banii, este o banca, care lucreaza cu moneyGram, acea banca nu iti opreste tie absolut nimic, doar trebuie sa iti dea banii trimisi de expeditor.

Bnaca aia are un curs valutar afisat zilnic. Tu daca iei banii in euro, asta daca e posibil, atunci vei primi toti banii trimisi de expeditor.
Daca nu se da euro si doar lei, atunci ei iti for da lei, la cursul ce il au ei afisat.

Daca faci pe tine pentru 5-10 bani /euro, atunci cauta o alta banca, vezi ce curs valutar are si de e mai mare, te duci la aia si scoti acei bani.

Dar in general bancile au cursul ceva mai mic decat casele de schimb, alea ce spui tu ca da mai mult.

Dar trebuie sa te uiti la casele alea cand tu vinzi lor, nu cand cumperi de la ei.

Casele alea de schimb nu au moneygram, asa ca vrei nu vrei, tot la banca ajungi.
Scoate euro daca se poate si mergi apoi unde doresti.

Răspuns utilizator avertizat