| Ferii a întrebat:

Peste tot unde incerc sa refinanțez sau sa iau un credit ma refuza pe baza ca nu sunt eligibil pentru credit sau nu indeplinesc conditiile minime
ce pot face? am nevoie urgent de bani
toate ratele le am platit la zi fara nici o intarziere

5 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Case de amanet! Aia nu pun prea multe întrebări! Cat timp ai un obiect de lăsat garanție ** ( aur, electronice bune sau chiar o masina )! Depinde si pe cât timp!
Ai avut întârzieri la alte facturi *( utilități, telefonie )? Ai suficienta vechime la actualul loc de munca? Le-a mirosit lor ceva dubios ca nu vor sa te bage in seama!
Vezi ca întârzierile la ANAF *( impozite neplătite, amenzi sau alte chestii neraportate,) sau facturi neplătite la timp îți strica " scorul "! Nu contează ca ti-ai platit tu ratele la timp! Ăștia *( bănci) au acces la tot *( ANAF, baze de date cu rau platnici )!

| johnnny123 a răspuns:

Ai deja două credite în desfășurare. Probabil că ți-ai atins gradul maxim de îndatorare, deci nicio bancă nu-ți va acorda încă un credit.

| Ferii explică (pentru johnnny123):

Nu cred ca l-am atins ca ratele la ambele nu depășește 700 de lei

| johnnny123 a răspuns (pentru Ferii):

Păi și atunci de ce nu te duci la bancă să-i întrebi ce condiții nu îndeplinești?

| Violleta2022 a răspuns:

Iti mai iei inca un servici, de weekend sau de noapte, asa cum fac toti occidentalii cand au datorii la mortgage sau imprumuturi bancare.
Tu nu esti eligibil pentru ca ai deja 2 credite bancare pe care nu le-ai achitat si nici o alta banca nu-ti mai poate da.