| Raufamat10 a întrebat:

Salut????,caut sa lucrez contractor militar. Sugestii, recomandări? Experienta desigur în domeniul armelor sa spun asa

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Incearca la un centru militar din judetul unde esti tu, poate ai acolo vreo sansa, fiindca aici pe TPU nu face nimeni angajari.

| TimberWolf a răspuns:

Vorbeste cu Don Gogu, se ocupa cu ceva PVM Private Military Company.

| m7PGmirelapopescu a răspuns:

Da la un centru militar. Succes

| gabicoo a răspuns:

Experiență în domeniul armelor? Praștii și arcuri! Nu?

| angel6lust a răspuns:

Vorbește la CMJ. Succes!

| MistarGoGu a răspuns (pentru TimberWolf):

Merci de recomandare dar eu lucrez solo pe firma personala! Cu angajați este mare " bataie de cap "! & paguba!

| MistarGoGu a răspuns:

In România? Sau pe afara? Ca diferența este MARE! $$$
G4S, Legiunea Străină *( dacă ai sub 39 ani )! Private security pentru nave comerciale in zona Golf Aden & Somalia! A scăzut si acolo " scorul " ca s-au băgat ăștia de prin fosta Yugoslavie sau mukrainieni care beliți de foame lucrează si pe 1000 $!

| MistarGoGu a răspuns (pentru gabicoo):

Bro nici somalezii nu mai folosesc prastii & arcuri! AK 47 e baza! Dacă știe sa tragă cu ala este suficient prin Africa! Tu? Ai tras?

| gabicoo a răspuns (pentru MistarGoGu):

Eu am făcut armata la antiaeriană pe sistemul de rachete SA 75 Volhov. Cu AKM - ul am tras doar de 2 ori. Folosirea armamentului de infanterie nu a fost o prioritate.

| GygyDuru a răspuns:

Te mananca in locuri....umbrite?

| TimberWolf a răspuns (pentru MistarGoGu):

Gabicu a facut armata la vanatorii de munte la Constanta. laughing

| MistarGoGu a răspuns (pentru GygyDuru):

Au reduceri la lubrifiant @n@l pe câteva $€X-shop-uri! La bice, curele & catuse! Poate încerca Un BDSM in stil army