|

Salut. Vreau sa trimit un colet cu Amazon FBA in Anglia prin serviciul de curierat DPD, dar nu inteleg CUM?

Am pregatit toate etichetele pe care le-a generat amazon-ul sa le lipesc pe produse si pe cutie, dar nu gasesc niciunde ceva legat de DPD in pdf-ul cu eticheta pe care trebuie sa o lipesc pe cutie (trebuie sa am doua etichete, una pentru curier, alta pentru amazon - eu am doar cea de la amazon), si pe site-ul de la DPD nu inteleg cum fac. trebuie sa chem un curier? vine el la mine? Unde gasesc eticheta de la DPD pe care sa o lipesc pe cutie?

M-ar ajuta foarte mult daca mi-ar clarifica cineva lucrurile astea. Multumesc mult.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Hei! In primul rand, daca mi-ai da adresa de e-mail/ numarul de telefon, as putea sa iti zic informatii precum:
-daca e nevoie sa vina curierul sau sa te duci tu
-sa stii cand iti vin banii

Daca preferi sa fii discret, te sfatuiesc sa scoti eticheta pe imprimanta, pe care o primesti pe e-mail (il alegi pe cel care urmareste pachetul si rambursarea banilor si adresa de expeditia). Deschizi pagina web, dai click pe *imprima eticheta* (acestia sunt pasii pentru a o imprima).

Pe aceeasi pagina web vei vedea daca e scris *PICK UP* - vine curierul sau *DROP OFF* - te duci tu

Returul va dura intre 5-7 zile lucratoare. Daca vrei sa astepti mai putin, poti sa anulezi eticheta, sa o creezi cu gift card, primind banii in max 24h in contul Amazon, putand chiar plati diferenta cu cardul in caz ca vrei sa cumperi inca un alt produs.


Informatii legate de comanda, daca s-a creat eticheta, ce tip de eticheta este si diverse detalii, gasesti in tab-ul *returns and orders* aflat langa bara de cautare.

Ca un pont, in bara de cautare poti cauta atat produse, cat si detalii legate de cont, ramburs etc (daca introduci numarul de telefon).

Sper ca te-am ajutat si astept cu reply cu eventuale nelamuriri.
Ciao!

| explică (pentru ElizaSole98):

Hey, mersi de răspuns. Cred că am uitat să menționez că eu nu doresc de fapt sa returnez un produs Amazonului, ci sa trimit un colet specific prin Amazon FBA cu niște cărți pe care vreau sa le vând acolo. Le-am scanat, am urmat toți pașii și la sfarsit unde ar fi trebuit sa primesc și o eticheta pentru curier pe care sa o scaneze și să livreze coletul, n-am gasit-o nici acum. E frustrant, și habar n-am ce sa fac acum cu o cutie plina cu cărți pe care le-am pregătit pentru livrare, însă habar n-am cum să fac livrarea. Ai vreo idee ce as putea sa fac?

| a răspuns (pentru edidesign):

Ai facut cont de vanzator pe Amazon?

| a răspuns (pentru edidesign):

Ideea e ca Amazon nu te baga in seama daca nu e produsul lor. Trebuie sa fie al lor, cumparat de pe platforma si sa se dovedeasca, printr-un numar de ordin, prin cont, plata, chiar...mai multe formalitati. FBA inseamna ca e pus pe platforma de un alt utilizator, iar Amazon nu-si ia responsabilitatea de a livra. Daca vrei sa trimiti cartile in Anglia, doar sa vorbesti un un curier, un DPD si poti face livrarea. Repet, Amazon nu intervine cu nimic, nu are nicio legatura.
Pupici!