| LisaJulie a întrebat:

Vad ca mulți în România se plâng de situația economica a țării, dar în aceleași timp toata lumea vrea spitale și servicii medicale mai bune, scoli mai dotate și autostrăzi mai bune! Situația economica nu e roz dar totuși, în alte țări nu exista masuri de austeritate când este criza? Noi ne-am cam obișnuit sa protestam pentru orice fără sa înțelegem situația!

41 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Ce protest te-a supărat? Ăla împotriva pensiilor magistraților? Știu că auriștii au sărit în apărarea lor, la fel cum au mai votat pentru menținerea pensiilor speciale.
Nu vrea toată lumea spitale mai bune, dovadă sunt auriștii pe care i-a enervat doamna Gheorghiu care a construit un spital de mii de ori mai bun decât microbuzele Aur care îți verifică și ele tensiunea.

| Cipi1212 a răspuns:

De unde să primești dacă nu contribui?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai problema e ca se fura in ultimul hal. Si chiar si acum, desi Bolojan ar tot fi vrut sa faca chestii, pesedeii si peneleii, dar si jegurile de la haur si sos se pun de-a curmezisul. Ar trebui sa se protesteze mai mult dar pentru motivele celor multi. Acum mai vezi sindicate din invatamint sau justitie... si alti bugetari. Care stau bine-mersi la cald si ii doare in pix de cei de la privat.

| LisaJulie explică (pentru GabiDumitrescu):

Problema este ca oamenii nu pricep ca este nevoie și de tăieri și de masuri de austeritate deoarece s-au mărit pensiile și salariile prea mult și s-a creat inflație

| J0B0MAT a răspuns:

Cine a zis ceva de tik tok? Și parcă atacam pe toată lumea, acum te atac doar pe tine? Hotărăște-te.

| LisaJulie explică:

Din nou, tu te-ai luat de mine anul trecut, deși din răspunsurile mele nu reiese ca l-am susținut vreodată pe guru! Ce acuze argumentate ca tu nu ești în stare sa îmi dai un singur mesaj din care reiese ca l-aș fi susținut pe guru! Asta se numește analfabetism funcțional plus acuzații fără dovezi, ceea ce rezulta ca tu ești doar un copil fără educație și un rusofil sub acoperire, dar încerci sa îi acuzi pe alții de rusofilie!

| LisaJulie explică (pentru J0B0MAT):

Dar hai sa nu mai continuam cu asta! Ca admina ne-a șters răspunsurile și poate va fi și mai rău! Mai bine recunoaște ca ești un pusti apărut aici doar ca să te iei de mine! Ca vad ca nu ai treaba cu alții

| J0B0MAT a răspuns (pentru LisaJulie):

Sigur, când o să recunoști și tu că făceai propagandă pro-cg, pro-aur pe aici.

Dovezi? Nu esti in stare nici macar sa îmi dai un singur mesaj din care reiese ca l-as fi votat pe guru! Dar la tine reiese ca ești un pusti care nu înțelege ce citește!

Nu ești în stare sa înțelegi despre ce vorbesc? Despre protestele împotriva masurilor de austeritate!

Și vad ca nu ești în stare nici sa îți dai seama despre ce vorbesc! Dacă îți dădeai seama, vedeai la ce categorie am pus întrebarea

Dovezi și de la tine pentru tot ce spui. Ție ți-am mai arătat că nu înțelegi nimic din ce spui.Gen că Aur nu se aliază cu PSD deși cere public asta și au recunoscut public că își dau voturi. Ori că nu nu susții aur dar faci lumea autistă și jignești din start.

Nu mai răspunde acum iar după ce ți-au șters primul răspuns în care mă jigneai din start.

Unde am făcut eu lumea asa? Scuza-ma! Pe tine te-am făcut aurist sub acoperire! Nu știi sa citești?

Le-au șters și pe alte tale! Dar tu nu vrei sa recunoști ca m-ai jignit și tu!

Au șters răspunsurile din păcate, cum și tu ai spus mai înainte. Evident că nu îți mai pot arăta ce ziceai și anul trecut, când probabil îți ștergi răspunsurile constant ca și acum.

Te-am făcut pusti mic! Ceea ce și ești ca nu cred ca ai mai mult de 20, dacă nu cumva ești si minor

Probabil mi le-ai raportat. Spune cu ce te-am jignit, nu te-am făcut nici autistă, nici analfabetă cum m-ai făcut tu, nimic.

Nu mi-am șters niciun răspuns niciodată! Dacă le-au șters, a fost pentru ca asa a considerat admina, la fel ca la tine de altfel! Ești copil, minor și probabil și troll, care intra aici doar ca să acuze pe toata lumea în stânga și in dreapta fără dovezi!

Din nou, iar acuz pe toată lumea și nu doar pe tine? Uite o altă dovadă cum te contrazici singură și nu înțelegi ceea ce scrii.

Nici eu nu te-am făcut pe tine autist, ci aurist sub acoperire! Din nou : nu știi sa citești?

Ai mai acuzat vreo trei usari pana acum de rusofilie! Când ei nici măcar nu criticau actuala guvernare! Din asta rezulta ca ești ori copil ori troll

Cred ca aurist știi ce înseamnă nu? Ceea ce ma acuzi tu pe mine și pe alți useri fără motiv!

Ia uite, deci ții socoteala.Da, am mai acuzat câțiva că sunt pro-ruși atunci când am văzut ceea ce susțineau. Deci nu te acuz doar pe tine, nici pe toată lumea, ci în total vreo 3 useri. Vezi cum te contrazici singură și nu ai dreptate, spui 3 chestii diferite și crezi că ai dreptate în toate 3.laughing

Acum ai schimbat, într-un alt răspuns m-ai făcut autist, inclusiv în cele șterse.Dar e ok, oricum nu ai dreptate în nimic.

Acum am văzut! Cred ca îți mai găsesc vreo 5 mesaje din care mai acuzi vreo 5 persoane de rusofilie fără motiv! Și o sa îți și arat! De fapt îndrăznesc sa îți spun ca ești și minor! Nu mai cred ca ai peste 20 de ani

Am schimbat? Tu nu știi sa citești! Sa îți fie rușine! Eu nu am folosit niciodată acest termen

Și tu care susții ca nu nu am dreptate dar tu nu îmi poți înțelege răspunsurile! În concluzie asa vorbeste un aurist sub acoperire

Vezi poate descoperi și că Aurul are alianțe cu PSD și că recunosc că își dau voturi și nu mai spui alte dezinformări de genul.
Că până acum recunoști deci și tu că ai spus minciuni despre mine și nu mă iau de toți, nici doar de tine, ci doar de câțiva care îmi dau un motiv. Poate realizezi și că multe lucruri pe care le-ai mai spus pe aici sunt minciuni, cum ai recunoscut acum despre mine.

Da, ai schimbat, răspunsurile se pot schimba.Dar bineînțeles că nu recunoști.Intră la cealaltă întrebare despre mine și vezi acolo cum doar mă jignești, fără să mă fi luat de tine. Dar poate îți ștergi și răspunsul ăla ca să nu se mai vadă că jignești și minți pe aici.