Ce protest te-a supărat? Ăla împotriva pensiilor magistraților? Știu că auriștii au sărit în apărarea lor, la fel cum au mai votat pentru menținerea pensiilor speciale.
Nu vrea toată lumea spitale mai bune, dovadă sunt auriștii pe care i-a enervat doamna Gheorghiu care a construit un spital de mii de ori mai bun decât microbuzele Aur care îți verifică și ele tensiunea.
Pai problema e ca se fura in ultimul hal. Si chiar si acum, desi Bolojan ar tot fi vrut sa faca chestii, pesedeii si peneleii, dar si jegurile de la haur si sos se pun de-a curmezisul. Ar trebui sa se protesteze mai mult dar pentru motivele celor multi. Acum mai vezi sindicate din invatamint sau justitie... si alti bugetari. Care stau bine-mersi la cald si ii doare in pix de cei de la privat.
Problema este ca oamenii nu pricep ca este nevoie și de tăieri și de masuri de austeritate deoarece s-au mărit pensiile și salariile prea mult și s-a creat inflație
Cine a zis ceva de tik tok? Și parcă atacam pe toată lumea, acum te atac doar pe tine? Hotărăște-te.
Din nou, tu te-ai luat de mine anul trecut, deși din răspunsurile mele nu reiese ca l-am susținut vreodată pe guru! Ce acuze argumentate ca tu nu ești în stare sa îmi dai un singur mesaj din care reiese ca l-aș fi susținut pe guru! Asta se numește analfabetism funcțional plus acuzații fără dovezi, ceea ce rezulta ca tu ești doar un copil fără educație și un rusofil sub acoperire, dar încerci sa îi acuzi pe alții de rusofilie!
Vezi poate descoperi și că Aurul are alianțe cu PSD și că recunosc că își dau voturi și nu mai spui alte dezinformări de genul.
Că până acum recunoști deci și tu că ai spus minciuni despre mine și nu mă iau de toți, nici doar de tine, ci doar de câțiva care îmi dau un motiv. Poate realizezi și că multe lucruri pe care le-ai mai spus pe aici sunt minciuni, cum ai recunoscut acum despre mine.
Octavian199 întreabă:
amaleea întreabă: