Întrebare recomandată | floruits a întrebat:

Bună ziua TPU!
Am 14 ani și mă interesează de niște cursuri de pictură. Îmi puteți recomanda niște cursuri de pictură la un preț accesibil? Sunt din București. Vă mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Sincer, eu iti recomand sa cauti mai intai pe Youtube, sa pictezi mult o perioada si apoi sa decizi daca esti multumit/a de cum evolueaza pasiunea, sa continui, iar daca nu, abia apoi sa apelezi la cursuri.

In felul acesta iesi mult mai ieftin.La cursurile respective platesti in general cat nu face (sau poate ca doar am dat eu peste preturi umflate si tu ai noroc). Initiativa e frumoasa, dar cred ca e tintita catre parinti cu o stare materiala foarte buna.Chiar nu ar merita sa iti pierzi banutii pentru lucruri pe care le poti invata gratis de pe net.

Eu am invatat singura sa pictez prin experimentare, stand pe deviantart si urmarind diversi artisti preferati.Ar fi fost genial sa fi existat si atunci atatea materiale video cu informatii pretioase ca acum. Apelam doar la profesoara de desen in fiecare ora dedicata saptamanala sa imi dea sfaturi.

Spor!

| floruits explică (pentru dullcat):

Bună!

Îți mulțumesc foarte mult pentru acest răspuns. Sincer, și eu am desenat după tutoriale. Doar că eu vreau să mă duc la cursuri de pictură ca să îmi faci prieteni cu aceleași interese pentru artă.

| dullcat a răspuns (pentru floruits):

Am inteles.
Multumesc si eu pentru funda.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Exista cluburi de arta, de poezie, de pictura samd, la fiecare centru din tara sau Clubul Tineretului din Bucuretsi.
Nu stiu exact unde in Bucuresti, dar presupun ca poti intreba profesorul tau de desen si poti fii indrumat acolo, unde poti lucra si primii sfaturi direct de la profesori, sau artistul care tine clasa respectiva.

| LaviniuAna a răspuns:

Vezi ca mai organizeaza cursuri moca astia de pe TPU. Apare pe prima pagina.
Ultima data vazusem ceva cursuri de fotografie.
Poti sa mai incerci pe la CCSB Preoteasa. Aia au tot felul de cursuri.