| motorx98 a întrebat:

Bunaziua. Am si eu o intrebare pentruu pasionatii de fotografie. Vreau sa cumpar un aparat foto. Eu sunt incepator si as dori un aparat dslr in limba romana. Canon stiu ca este in romana, dar ma intreb daca ma poate lamuri cineva cu argumente stabile. Aparatele Nikon au meniu in limba romana?

3 răspunsuri:
| aly1alyca a răspuns:

Am si eu un aparat Nikon.Dar nu cred ca are meniu in romana sad

| TypeInterestingNicknameHere a răspuns:

Care este bugetul de care dispui?
Două aparate foto de la Nikon care știu sigur că au manualul de instrucțiuni în română ( atenție, manualul) sunt Nikon D5100 și Nikon D3200, cel din urmă deține și funcția Ghid ( in romana) care este destinata celor incepatori in ceea ce priveste fotografierea cu un dslr.

| papyterier a răspuns:

Unul dintre cele mai mici si mai adectvate dslr-uri pentru incepatori ar fi aparatele de tipul Nikon D3100, au meniul destul de simplun si usor de manevrat include un obiectiv care poate fii inlocuit cu orice altul potrivit pentru acest aparat, are filmare Full HD si realizeaza poze foarte bune. E perfect pentru incepatorii ce vor sa devina din ce in ce mai experimentati. Si acest aparat este bun atat la un nivel slab cat si la unul avansat in fotografie. Sper ca te-am ajutat cu aceste informatii happy