1.Miley Cyrus, 2.Selena Gomez si 3.Demi Lovato
Cel mai mult mie imi place de Miley Cyrus.
Selena G. e draguta, isi iubeste fanii si e o colila FRUMOASA!
Dar Miley C. e o striptueza care se drogheaza!
Iar Demi L. a devenit emo, a vrut sa se intalneasca cu Trace C. (fratele lui Miley) der... si-a revenit si e mai draguta.
Deci...
1: Selena G.
2: Demi L.
3: Miley C.
P.s: dar toate sunt frumoase si nu as putea alege, der daca as fi de exemplu la un concurs de frumusete le-as clasifica asa, ca pe tabelul de mai sus...
Toate trei au defecte de exemplu miley s-a ales prafu de ea din cauza pozelor nud si mo0lte scandaluri in care a intrat demi nu prea a facut mo0lte dar totusi au aparut niste poze cu ea si 2 fete parca ar fi lesbi iar SELENA cea care a furat iubitul lui miley sta cu justin bieber doar pentru a le face pe fane geloase si sta cu el pentru faima pentru cadouri scumpe dar asta e anul trecut justin a rugat-o sa cante cu ea si i-a zis ca e prea mic deci cred ca mai bine e demi decat JAVRA de selena
Pai 1 selena gomez pentru ca nu a bagat-o tasu sa fie vedeta. selena a muncit 2 demi lovato e si ea draguta si 3 drogata aia care pozeaza goala
Selena e cea mai draguta! Apoi e Demi dar nu imi place faptul ca sa taiat si e in spital! Iar miley pe ultimul loc pentru.ca se drogheaza si e un monstruu!
Eu cred ca toate sunt dragute, dar esle sun in alta tara nici nu stiu ca existi si le doare undeva ce crezi tu despre ele.Da scuze pentru ca am fost mai severa.
Mie imi place cel mai mult Demi da asa la frumusete.nu stiu.Selena e tare draguta
Fratttee in primul rand miley e o curva iar selena o fata cuminte iar demi se drogheaza ca si miley asa ca : 1SELENA 2DEMI 3MILEY:*
Selena e o rapandula ce mai frate...Vai scumpica, cumintica, bombonica da cand colo e o prefacuta de crapa pietrele aa si copie tot de la miley.Nu o sa ajunga niciodata mai sus decat ea nu-i ajunge nici la degetul mic.Miley-100% drguta, frumoasa, matura, sexy si are o gramada de calitati pe langa selena balena care are numai fite.Miley a fost prima la disney apoi a venit si asta.Imi pare rau de fanii lu selena dar vreau sa le deschid ochi ca nu-i asa cum cred ei.Miley frate e cu adevarat SUPERSTAR! Nu ca selly belly care canta o melodie de un catralion de ori.Albumul lui Miley e de 10.000 de ori mai mare decat a lu selena.Deci bafta Miley! Si nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare!
1)Demi Lovato
2)Selena Gomez
3)Miley Cyrus
Fiecare are pareri diferite asta e parerea mea :*
belieber4ever întreabă:
ioana_1322 întreabă: