Parerea mea este ca Miley si Demi sunt la fel de bune canta incredibil si sunt superbe. Selena nu are voce deloc mie nici o frumusete nu mi se pare intr-un cuvant e o proasta. este foarte falsa si increzuta copiaza pe toata lumea. ea nu o sa ajunga ca Miley si Demi nici intr-o 100 de ani
Pentru mine Miley si Demi sunt la fel canta incredibil si sunt superbe. Selena este o falsa si o prefacuta si nu e o frumusete, iar de cantat ce sa mai zic acolo e varza nu are voce deloc, bine macar ca joaca bine. Nu stiu de ce unii spun ca Demi este falsa mie mi se pare ca e cea mai sincera si draguta se poate observa asta si pe chipul ei... oricum Selena balena nu se poate compara cu ele doa nu va ajunge ca ele neverrrrr!
Pai sa vedem SelenaGomez e frumoasa desteapta talentata nu sedrogheaza cu salvie cum face miley cyrus nu are 15 tatuaje cum are miley cyrus nu e ..ca miley cyrus. 2Demy Lovato super dragutza.Pe locul 3 nu are cum sa fie Miley Cyrus o drogata. plina de tatuaje. care face poze goala si sa logodit si la 13 ani si vrea sa se casatoreasca! parerea mea
belieber4ever întreabă:
ioana_1322 întreabă: