| ioana_9142 a întrebat:

Cine e cea mai draguta:Miley Cyrus, Selena Gomez sau Demi Lovato

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.miley 2. selena 3. demi

518 răspunsuri:
| Love_Magdi_1994 a răspuns:

Demi Lovato{1}(si nu este increzuta)
Selena Gomez{2}
Miley Cyrus{3}

| BeautyInsiderRalu a răspuns:

1. Selena Gomez
2. Miley Cyrus
3.Demi Lovato

| andreiutza77 a răspuns:

Parerea mea este ca Miley si Demi sunt la fel de bune canta incredibil si sunt superbe. Selena nu are voce deloc mie nici o frumusete nu mi se pare intr-un cuvant e o proasta. este foarte falsa si increzuta copiaza pe toata lumea. ea nu o sa ajunga ca Miley si Demi nici intr-o 100 de ani

| vagner99 a răspuns:

Pentru mine Miley si Demi sunt la fel canta incredibil si sunt superbe. Selena este o falsa si o prefacuta si nu e o frumusete, iar de cantat ce sa mai zic acolo e varza nu are voce deloc, bine macar ca joaca bine. Nu stiu de ce unii spun ca Demi este falsa mie mi se pare ca e cea mai sincera si draguta se poate observa asta si pe chipul ei... oricum Selena balena nu se poate compara cu ele doa nu va ajunge ca ele neverrrrr!

| vagner99 a răspuns:

Demi si miley apoi selena e o idioata

| vagner99 a răspuns:

Demi si miley apoi selena

| simonikdulcik a răspuns:

Pai sa vedem SelenaGomez e frumoasa desteapta talentata nu sedrogheaza cu salvie cum face miley cyrus nu are 15 tatuaje cum are miley cyrus nu e ..ca miley cyrus. 2Demy Lovato super dragutza.Pe locul 3 nu are cum sa fie Miley Cyrus o drogata. plina de tatuaje. care face poze goala si sa logodit si la 13 ani si vrea sa se casatoreasca! parerea mea

| superdemi a răspuns:

1 demi 2 miley 3 selena dar ma rog pentru mine selena nu exista deci...

Întrebări similare