| Actimel69112 a întrebat:

Pe 3 Iunie trebuie sa merg sa ma înscriu la liceul de arte. Acum se face pe baza de portofoliu ce trebuie sa conțină 10 desene sau 15 dacă dorești. (5natura statica, 5 compoziție liberă, 5 free style dacă vrei)
Eu nu am cursuri sau pe cineva sa ma învețe. La școala nu fac desen. Am încercat sa fac cât știu chiar dacă nu e bine. Am 3 desene cu natura statica, la compoziție liberă nu știu ce sa fac( o idee va rog)
https://imgur.com/gallery/NCwUWMg ( desenele ) ( trebuie corectate) Nu cred ca intru cu asemenea desene... nu sunt bune și ei au pretenii cred. Nu știu ce sa fac sa intru. Chiar îmi doresc. Un sfat va rog ( nu ma deranjează critica)

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt foarte bune. Fiul meu a făcut acest liceu și apoi academia UAD Cluj,
Știu despre ce vorbesc. Continuă. Curaj!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mie mi se par destul de reusite desenele, cred ca ai sanse sa intri cu ele.

| Mihai4 a răspuns:

Buna, in general in artele vizuale, compoziția este plasarea sau aranjarea elementelor vizuale, cum ar fi figuri, copaci și așa mai departe într-o operă de artă, deosebit de subiectul sau stilul cu care este descrisă. De asemenea, poate fi gândită ca organizarea elementelor artei în conformitate cu principiile artei. Compoziția unei imagini este diferită de subiectul său, ceea ce este înfățișat, indiferent dacă este un moment dintr-o poveste, o persoană sau un loc. Multe subiecte, de exemplu Sfântul Gheorghe și Dragonul, sunt adesea înfățișate în artă, dar folosind o gamă largă de compoziții, chiar dacă cele două figuri sunt de obicei singurele prezentate. Termenul de compoziție înseamnă „reunire" și se poate aplica la orice operă de artă, de la muzică la scris la fotografie, care este aranjat folosind gândirea conștientă. În artele vizuale, compoziția este adesea folosită în mod interschimbabil cu diverși termeni precum design, formă, ordonare vizuală sau structură formală, în funcție de forma lor.