|

Salut TPU, vreau să devin actor, dar nu în telenovele și nici piese de teatru, vreau să joc în seriale, mai exact pe Nickelodeon, sunt niște seriale superbe. Școală de Rock este unul care m-a inspirat să fac asta, m-a inspirat să cânt și la chitara electrică. Vreau să precizez că am o vărstă destul de mică, foarte mică mai exact.

Și țin să precizez că sunt bun la engleză, fata de mulți alții din clasa mea și chiar peste a VI-a.

Vreau să încep pe la 13 ani sau 12 ani. Până ating vârstă aia voi învăța mult mai multă engleză. Și aș vrea foarte mult să dau pe un serial la Nickelodeon. Mulțumesc anticipat!

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Facultatea de teatru si film, cred ca asta te poate ajuta. Nu vreau sa-ti distrug visele, dar sunt foarte mici sanse ca sa ajungi intr-un show TV sau ce e el american.

Partea cu cantatul la chitara e cat se poate de realizabila. Ia-ti chitara si apuca-te de treaba. Nu te lasa intimidat daca te vor durea degetele. Cauta niste corzi mai moi de preferat din plastic. Nu sunt sigur ca se poate pe electrica, dar poti incepe si cu o chitara acustica. Orice rocker stie sa cante si pe acustica.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce nașpa e să le distrugi visele ăstora mici, dar crede-mă că nicio șansă n-ai mai ales la vârsta asta să ajungi pe acolo. Singura care a ajuns cât de cât pe la hollywood e ghenea și aia să apară 5 minute într-un film. Dacă vrei neapărat să ajungi actor, ajuni maxim în vreun serial la noi, deși și acolo e greu, în America nicio șansă. Îs acolo copii grămadă, cu cetățenie americană care nu-s primiți, da mite unu de pe alt continent. Pe bune acum, cum crezi că te-ar putea lua? oricum engleza la nivelul lor n-o s-o știi niciodată decât dacă locuiești acolo câțiva ani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sterge-te de muci mai intai, crezi ca americanii asteapta un pusti din Romania, nu au ei actorii lor care vorbesc limba cu accentul lor cu accent rusesc happy Astea sunt vise cu timpul o sa vrei sa fii pompier, politist sau mai stiu eu ce.
Si noi adultii mai avem scapari de acestea dar ne trec repede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca singurul inconvenient in asta ar fi ca te-ai nascut in Romania si ca nu ai parinti cu pile ca sa te bage in serialele alea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca iti place engleza de asemenea uita-te dupa accente, incearca sa-ti formezi un accent american sau britanic, daca tot vrei sa te axezi pe asta. Dictia de asemenea e importanta, gasesti usor exercitii de dictie pe net, vorbeste cu ai tai poate isi permit sa te ajute cu asta, sau cursuri de actorie pentru copii si tineri.
In actorie ai baza scolii de actorie + ce sanse, noroc, manager, cunostinte ai. Cand ai manager bun, acela iti va trimite oferte. Pana atunci lucreaza la visul tau, devino cel mai bun in dictie, prezentare, pozitia corpului, formeaza-te pe asta daca iti place asta atat de mult. Ai grija ca vocea ti se va schimba, asa ca tine-te bine pentru schimbarea asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te sfatui sa fii o persoana mai realista.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si care este nedumerirea ta in aceasta situatie?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Vreau să spun trebuie să fac școală acolo? Ce liceu trebuie să fac? Ce facultate? Am șanse?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează