|

Salutare! Imi spuneti niste costumatii pentru ca sa merg la colindat ca nu vreau sa ma cunoasca lumea ca poate dau de niste colegi de clasa dau de profesori si nu vreau asta ca plus ca am 17 ani?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Unul dintre personajele din Transformers de ex. Bumblebee

| a răspuns:

"niste costumatii pentru ca sa merg la colindat"

- urs
- capră/țap
- buldozer etc

| a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie rusine ca mergi cu colindul. Eu si la 39 de ani am mers cu colindul; bineinteles ca nu cantam despre Mos Craciun cu flori dalbe si par balai. ^_^
Colindele bisericii adventiste sunt o bucurie pentru cei care ne deschid usa, chiar si pentru cei pe care nu-i gasim in toane bune. Cantam si pe voci: sopran, alto, tenor si bas. Si pe scara blocului se aude parca mai frumos ca in biserica. Nu suntem profesionisti, dar n-ai cum sa nu-ti dai seama ca este ceva deosebit.
Se exclud persoanele de fata :p; dar si ateii vin la usa si ne asculta cu placere. ^_^

Revenind la povestea noastra, tu mergi cu colindul, si ii saluti fara rusine pe aceia pe care ii cunosti. Daca cineva -elev sau profesor- te va inteba: "Ce cauti si tu aici?", tu sa-i raspunzi: "Am venit sa va/iti urez sarbatori fericite". Daca cineva iti va spune ceva despre varsta ta, atunci sa ii spui cu indrazneala ca si la 80 de ani vei merge cu colindul daca te vor tine picioarele.
Important este scopul: sa nu te duci pentru bani, ci pentru bucuria celorlalti. Mai mult de atat, oamenii sunt mai saraci pe fiecare an. Dar si daca nu ar fi, niciodata scopul sa nu fie banii, ci doar bucuria celorlalti.

| explică (pentru anonimg):

Daca nu s-ar da bani crezi ca m-as mai duce? toti mergem pentru bani ca asta e baza, si nu imi strica cateva milioane in plus.Imi mai iau ba un telefon, ba haine.etc.Eu daca as fi bogat nu as mai merge cu colindatul si uratul, m-as distra, as chema tarfe la mine acasa si haideee