| Johannaaa a întrebat:

Stiti cumva daca exista vreoun concurs de poezie online,cu tema la alegere, pentru adolescenti?puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Tocmai s-au incheiat 2 festivaluri nationale de poezie cu tema la alegere. Din aprilie incolo vor aparea altele (Concursul international Nora Iuga, concursul celor de la Cartea Romaneasca dar si alte festivaluri). Pana atunci exista alte festivaluri mai mici dar pentru care merita sa aplici:
http://www.calarasi.djc.ro/DocumenteHtml.aspx?ID=8503
http://reteaualiterara.ning.com/......ntru-elevi
http://www.editii.org/concursuri-literare/256.htm
http://www.didactic.ro/......-creanga-2
http://www.mesagerul.ro/2013/02/04/festivalul-national-de-poezie-emil-botta
http://agonia.ro/......25.08.2013
http://vreau.altiasi.ro/......a-ivanescu

In alta ordine de idei, poti sa ma cauti sa analizam impreuna poeziile tale. Am 2 volume de poezie lansate ( +1 de proza si 1 audiobook, tot proza) si consider desigur ca te pot ajuta daca ai talent. Mult succes!

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Deliα a răspuns:

Nu exista sau cel putin nu am gasit.

| DeehhCarla a răspuns:

Ar trebui sa existe am cautat si nu am gasit nimic...sad cand am sa aflu am sa te caut si o sa iti spun succes si poate prezinti ceva din poeziile tale

| Johannaaa explică (pentru DeehhCarla):

Am compuse cam 10 pana acum.dar nu gasesc nici un concurs online pe care le-as putea posta.sigh Nu vreau un premiu neaparat, vreau doar niste pareri de la niste oameni cu experienta.

| Balan_Ionutz_1999 a răspuns:

Mmmmm,o tanara domnita ce creeaza poezii, foarte interesant... daca vrei, contacteaza-ma, probabil iti voi fi de ajutor, dupa ce iti prezint si situatia mea.

| Balan_Ionutz_1999 a răspuns:

Mmmmm,o tanara domnita ce creeaza poezii, foarte interesant... daca vrei, contacteaza-ma, probabil iti voi fi de ajutor, dupa ce iti prezint si situatia mea:

https://www.facebook.com/ionutz.balan.524

| Nicolae_Negulescu_1949 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa participi la un concurs pentru a primit o asa zisa "critica literara" sa iti evaluezi creatiile culturale.
Intra pe http://www.editii.org, publica-ti poeziile in sectia "creatii poetice" si o sa primesti pareri si critici din partea unor autori consacrati.

Cu bine,
N.

Întrebări similare