As dori sa imi Achizitonez Un Derbi Gpr 50. Ce parere aveti de aceasta motocicleta...Este fiabila? Este buna? Multumesc! O seara buna!
Salut, cine imi poate spune cat costa inmatricularea in ro aunui scouter yamaha majesty125, an fabricatie 2000?
Salut, am si eu o intrebare. Peugeot 206, motor 1.9, an 2001, disel, are turbina? Sustin ca la 1900 de turatii se aude un zgomot ciudat atat in timpul mersului cat si in timp ce stationeaza si e accelerata...? (mai mult)
Cum credeti ca se numeste Driverul 1, 5 J la masina micuta construita?
mi am luat cauciucuri cu 5 mai inalte decat trebuie(aveam 185/55/15 si am luat 185/60/15) si valoare nu este in intervalul admis.cu ce ma afecteaza ca sunt mai inalte, in afara fapului ca nu mai...? (mai mult)
Maine mai e inchis dn1b intre buzau si ploiesti?
Salut baieti, de curand am intrat in posesia unui Ford Probe CU MOTOR de 2, 5... si as dori sa imi spuneti si mie daca m-a facut o alegere buna. Si recomandati-mi si mie niste mecanici profi pentru ea? (mai mult)
Care este cea mai buna masina?
Este cumva bmw x7?
Se poate merge pe drum public cu un ATV de 110 cmc.stiu ca nu prea conteaza capacitatea. dar pe la 16 ani vreau un Atv si vreau sa stiu daca pot circula pe drum public multumesc!
Salut TPU! Sper ca ati auzit de modulatoarele auto imi puteti spune si mie ce trebuie facut pentru al "il pune sa cante" nu stiu cum sa ma exprim (trebuie trese fire spre boxe ce trebuie facut la masina)...? (mai mult)
Ce inaltime trebuie sa ai ca sa partici la curse de motoare?
Dupa parerea voastra care este cea mai buna marca de masina pe care ati vazut-o (ma refer la asperc)
A scazut presiunea la centrala si apa sete inghetata. ce pot face?
Salut, cam cat m-ar ajunge vopsirea unui logan ca acesta http://www.4tuning.ro/masini-tunate-din-romania/tuning-logan-pississica-verde-lamborghini-by-sorin-10063.html
Buna TPU Vreau sa stiu cv despre o decapotabila second hand tine caldura inauntru? este buna iarna? Astept raspunsuri multumesc
Cine stie un site unde pot gasi informatii despre masini. De exemplu vreau sa aflun niste informatii despre VolksWagen Golf; cum ar fi tara de origine: Germania, pretul, cati cai putere are si...? (mai mult)
Un politist te poate opri fara motiv?
as vrea sa stiu si eu daca s-a pus in vigoare, sau s-a acordat legea precum poti face scoala de soferi la 17 ani.
Salut, doresc sa imi cumpar cat de curand o masina buna, inmatriculata RO, 4 usi, motor pana in 2000 cm3 benzina sau motorina, an fabricatie dupa 2000, hatckback sau berlina... Ce ma sfatuiti? Am? (mai mult)
Cine imi poate da si mie dimensiunile cuiului de remorcare pentru renault trafic model 2002? Am cumparat masina fara acel cui de tractare ce se insurubeaza in fata si vreau sa il fac la strung.
Funda, cum pot sa fac un tuning estetic la piaggio liberty, in general la un scuter tuning estetic ce pot sa schimb si sa fac, si tuning putin motor ce pot sa fac?
Ce parere aveti despre iphone 3gs dual sim replica?
Salutare, am un Golf 4. De când cu frigurile astea, ieri, după ce am pus contactul, și am asteptat să se stingă indicatorii luminoși din bord, indicatorul de la ulei s-a aprinds galben de 3 ori...? (mai mult)
Salutare, cine stie cum pot sa dau jos limitatorul la un scuter linea viper? este limitat la 50 km/h iar el poate sa prinda 80 km/h, daca ma poate ajuta cineva il rog sa posteze.
as vrea sa imi tapitez singur masina, ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau instructiuni, si daca se poate sa imi spuneti de ce am nevoie sa ma apuc de treaba... funda pentru ori ce raspuns? (mai mult)
am 17 ani si vreau sa fac scoala de soferi...cat de devreme pot sa ma inscriu/incep scoala de soferi? cand pot da examenul auto?
Buna TPU am o tastatura cu mufa PS2 si cand o pun in pc mi se aprind 3 beculete apoi se sting si nu functioneaza.Firul nu e rupt pe dinauntru sau altceva. scuze de categorie dar nu raspunde nimeni pe jocuti...? (mai mult)
pentru cei care au luat permisu recent. daca am luat traseul pot conduce masina sau trebuie sa astept pana la ridicarea permisului?
Am o Kia Sorento am boxe puse pe ea dar nu am casetofon, si as vrea sa ascult muzica exista un dispozitiv cv inafra de casetofon pana imi pun navigatie?
Buna TPU.Am si eu o intrebare, de la un timp mi se pare ca m-am cam ingrasat putin la fata.si mi se pare ca am si putina "gusa" ce pot sa fac?:( masaj ceva. multuuu
Pana la ce viteza te salveaza sistemele de protectie ale unei masini?
Se pot turna carene pentru atv maxus... sau de unde pot cumpara?
Cine imi da caracterizarea lui sobieski?
Ce viteza prinde un Volkswagen Polo, din '95 cu motor de 1.0cmc 50cp (viteza maxima)? funda!
Am un atv si mi s-a stricat bateria, mi-a dat alta cei de la garantie si mi-au spus sa cumpar acid. maine ma duc sa cumpar si mai trebuie sa incarc bateria? ca vreau sa ma plimb si nu mai pot astepta o...? (mai mult)
Sal.tot ma streseasa un prt care are un logan si eu am o skoda octavia de 1.9 tdi si tot zice sa facem o liniuta si o tine sus si tare ca ma bate:)) voi ce parere aveti? sper ca tineti cu mine :P
as dori cele mai mari siteuri din Italia de masini, dau funda.
A recuperat cineva cei 25% din taxa auto? cum a procedat? multumesc!
Stie cineva pe aici daca merg puse senile de atv la auto?
Buna as dori siteuri cu masini din italia,, caut aixam sau chatenet,,, sa aiba in optiuni si masinile astea... funda
Funda, cine da niste siteuri cu Tuning scuter, scuter forum, siteuri cu scutere, reoaratie, forum.(FUnda)
Funda, cine da niste siteuri cu Tuning scuter, scuter forum, siteuri cu scutere, reoaratie, forum...
Inchiriez Mercedes Sprinter maxi cu sofer incepand 100 ron/zi + TVA, asigurare CMR marfa, podea 4, 30m lungime, 1, 75m latime, 1, 80m inaltime din Bucuresti. detalii in PM
Salut, cum trebuie sa procedez pentru a monta usa dreapta fata la un mercedes a140. Dar sa se inchida perfect ca asa am montat-o si eu dar nu se inchide cum trebuie.
Cine imi da niste siteuri cu scuter furumuri, club, intruniri, scutere site-uri cu scutere...
Cine imi da niste siteuri cu piagio liberty club, intruniri, scutere site-uri cu scutere...
Stie cineva de la ce varsta poti sa stai in fata dar in alta tara precum italia slovenia ungaria.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?