| TiaSilvanaGianina a întrebat:

Am transferat muzică de pe telefon pe stick, dar casetofonul nu mi-l citește.Am căutat pe internet, dar nu am găsit nimic care să mă ajute!

23 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Cu alt stick merge?

dar stick-ul tău, in pc sau tel, merge?

| gabicoo a răspuns:

Ce format citește casetofonul? Muzica de pe stick este in același format cu ce citește casetofonul? Ai verificat dacă muzica de pe stick este citită de alt telefon? Sau de un PC? Ai formatat stick-ul înainte?

| mihai69 a răspuns:

Pe calculator/ laptop se poate citi?

| TiaSilvanaGianina explică (pentru mihai69):

Nu l-am încerc

| Whitte a răspuns:

Fezi ce format are fisierul cu muzica. Poate casetofonul nu-l recunoaste.
Eu am un stick cu muzica descarcata de pe net. Casetofonul nu-l recunoaste. Doar pe pc merge.

| sierra1 a răspuns (pentru gabicoo):

îl doare la bască, nu vezi că nu răspunde?

intreabă (de fapt nici măcar nu e intrebare) doar așa, la plezneală

| mihai69 a răspuns (pentru TiaSilvanaGianina):

Încearcă și după aceea putem analiza mai departe.

| TiaSilvanaGianina explică (pentru sierra1):

Din fericire, unii dintre noi lucrează și de noaptea, nu stă doar cu telefonul in mână!

| TiaSilvanaGianina explică (pentru gabicoo):

Nu știu ce format citește, nu mă pricep! Am descărcat muzica din telefon pe stick, iar casetofonul nu-l citește! Am conectat stickul la alt telefon și redă muzica! Nu știu să fac conversii dintr-un format în altul la muzică!

| TiaSilvanaGianina explică (pentru Whitte):

Mulțumesc,dar sincer nu știu cum să aflu ce format are! Am un telefon, un stick și un casetofon!

| Violleta2022 a răspuns:

Pai sunt doua sisteme incompatibile, casetofonul fiind un sistem foarte vechi de citire a muzicii dupa o caseta cu banda, iar stickul este utima generatie de stocare si transfer de muzica, unde cititorul trebuie sa fie incorporat in masina.
Este ca si cum ai sta cu fundul pe o placa de patafon si ai astepta sa auzi ceva in difuzoarele din perete laughing

| TiaSilvanaGianina explică (pentru Violleta2022):

Să ne înțelegem... indiferent cât de avansați am fi, la casetofonul cu bandă, nu-i pui in veci stick și să-ți și cânte! Îți mulțumesc că ai găsit repede să râzi in loc să dai un răspuns cum trebuie!

| sierra1 a răspuns (pentru TiaSilvanaGianina):

" TiaSilvanaGianina: unii dintre noi lucrează și de noaptea, nu stă doar..."

de fapt, ca să ne emoționezi cu totul, Giani mamă, ai fi scris "unii dintre noi lucrează și de noaptea, nu STAU doar..."

Așa că rămânem ne-emoționați

No hai să ne batem in limba română! Am pus frumos o întrebare....nu am cerut lecții de limba și literatura română! Mulțumesc pentru răspunsul pe care mi l-ai dat la întrebarea ce am pus-o... pentru lecția de exprimare a limbii române, nu am cerut!

| Cipi1212 a răspuns:

Poți asculta pe YouTube.

Te-am intrebat din prima ceva (intrebarea ta e săracă cu totul in detalii, de acord?) pentru lămurire. N-ai catadixit să răspunzi și mai și faci tot tu, figuri!

Și ți-am răspuns că alt Stick citește, stick care este făcut prin calculator. Eu voiam doar să știu ce programe există pentru conversia melodiilor și dacă este de musai prin calculator!

| TiaSilvanaGianina explică (pentru Cipi1212):

Am intrat pe YouTube, dar mi-a arătat cum să transfer muzica....nimic despre conversie!

| Violleta2022 a răspuns (pentru TiaSilvanaGianina):

Si cum te astepti tu ca un casetofon antic si supervechi sa-ti citeasca un stick cu muzica actuala?

" TiaSilvanaGianina: Și ți-am răspuns că..."

cred că ai o problemă (sau mai multe?) - vezi ce e mai sus și constați că nu e așa. Dacă ai fi răspuns, poate ai fi primit un sfat scurt și la obiect ce-ți rezolva problema.
Sau poate nu...

Cred că am răspuns la toate întrebările și cererile! Am un telefon un stick și casetofon mașinii! Impropriu spus casetofon -aparatul audio video.Stickul pe care am transferat muzica, merge citit de alt telefon, dar nu este citit de sistemul din mașină!

Formatează stickul (pe un pc) in formatul FAT32, apoi playerul auto, îl "vede"

| Whitte a răspuns (pentru TiaSilvanaGianina):

A trecut mult timp. Ai rezolvat?
Iti trebuie un pc. Acolo vezi ce format au fisierele. Si poti gasi pe net programe care sa le converteasca din "xxx" in mp3.