La nivelul acesta nu se mai pune problema daca e o masina buna sau nu. Bineinteles ca are avantaje si dezavantaje fata de orice masina de categorie premium, dar ramane o masina foarte buna.
Eu conduc de ani buni o masina cu tractiune spate si nu am avut probleme niciodata (bine, m-am intors de doua ori, dar nu din vina masinii...), desi are doar ABS. Orice alt sistem electronic nu va face decat sa ajute, restul sunt povesti de Ispirescu. Eu personal daca as fi pus sa aleg, la aceeasi masina, intre tractiunea fata si tractiunea spate, as alege fara ezitare cea de a doua varianta. Poate daca as locui intr-o zona inzapezita in cea mai mare parte a anului mi-as face probleme, locuind insa la campie prefer sa fiu dezavantajat cateva zile pe an si sa ma bucur tot restul anului de avantajele tractiunii spate.
Sunt fata nu`s baiat
si DA... sunt atenta
nu de alta dar sunt interesata...
Merci
Daca as avea de ales intre BMW si Audi.
Audi: design, viteza, siguranta... tot ce vrei.
Uita-te pe discovery, In viteza a 5 a... fac fel si fel de teste.
Ai toate sansele sa ajungi in sunt daca : 1.Esti incepatoare. 2.Nu ai cauciucuri de iarna. 3. Primul BMW fara ASC sau DSC (preferabil acesta)!
Avantaje - viteza? sigurantza? ) tu vrei viteza si sa fi in siguranta?
). Singurul avantaj este tractiunea spate, daca sti sa o controlezi! Nu ai habar cu se mananca marca asta, dar iti place sa faci misto de persoanele care o conduc!
BMW e masina mea preferata, de aceea detin un 318i din 2000. Pentru mine, fata fiind, imi ajunge un motor 1. 9 cu 120 cp (cu chip cu tot). Imi place la nebunie designul exterior si interior. La exterior am tunat ce am putut si cat mi-am permis (jante pe 17, un spoiler M3, un eleron, niste pleoape, etc.) si in interior tocmai mi-am montat un cas Alpine care se aude beton, pe care l-am conectat la statia si subwoofer-ul pe care le aveam deja. Am si folie, angel eyes si xenoane, nah...am incercat sa-l fac cum imi place! Merge foarte bine, am atins maxim 180k/h...mai mult mi-e frica si in primul rand nu am unde in Ro noastra, intru in depasiri foarte indraznet pentru ca caii imi permit si mi-am schimbat la sf anului trecut si suspensiile cu altele sport care imi permit sa intru in viraje si cu 120 km/h (pe langa cauciucurile noi si late si garda foarte joasa). Am incredere in masina pentru ca stiu tot despre ea si ma pot baza in situatii de urgenta.
E adevarat ca iarna daca nu ai cauciucuri de iarna noi risti sa faci driftinguri, dar daca esti atent si echipat corespunzator (ceea ce e valabil la orice masina), totul e ok! Tu poti sa-ti iei un bmw cu motor mai mare daca iti plac senzatiile tari, si vrei si siguranta.
Deci eu optez 100% pentru BMW!
Depinde de model, din cele noi, nu cred ca exista vre-unu care s aibe probleme cu tractiunea altfel nu le-ar vinde...fi atent de la cine primesti sfaturi (e posibil sa fie si masina uzata) viteza? se descurca mai bine decat audi...siguranta? cred ca audi e mai sigur ca nu iti vine sa mergi asa repede ... daca ai bani, poti sa iti iei un bmw
Bmw este cea mai buna masina. cine nu a conduso nu stie. teoretic si practic nu te dezamageste in trafic, nu stai numai in servsuri, doar ii dai si pui ceea cei trebuie si nu te mai uiti inapoi. apropo am 530 e60, am avut si 525 e39 si stiu ce vb.cit de pret este o masina eftina fata de multe marci care platesti doar marca,.
Bmw pe langa AUDI, avand tractiune spate are un sistem de control al tractiunii printre cele mai evoluate, se numeste DSC si crede-ma Audi nici peste 25 de ani nu o sa ajunga la asta... Ei se bazeaza pe quattro si ESP!
Bmw este superior marcii Audi, si inferior marcii Mercedes...
Bafta!
Da BMW-ul este o masina deosebit de buna din toate punctele de vedere iar cu tractiunea nu-i o problema pentru conducatorii adevarati de tractiune spate, eu am avut mai multe BMW-uri si am inceput sa ma indragostesc de aceasta marca de masini, iar de cand am BMW nu am prea bagat banii in aceasta marca de masina cu toate ca lea-am cam forjat cu cercuri, drifturi, burnout, si ma adresez cunoscatorilor pentru ca ei stiu cat efort depune o masina cu tractiune spate si ma refer in special la BMW ca sa realizeze toate aceste distractii de pilotaj si aici ma refer la mecanica masini adica, bascule, directie, grup diferential si toate piesele care sunt solicitate la demaraj, si sincer sa fiu BMW rezista la toate aceste solicitari cu brio, cade foarte greu, iar daca spune careva ca BMW se strica cu usurinta ala este prost sau este prea invidios pe aceasta marca, unul dintre modelele vechi al acestei marci care da clasa multor masini din generatia noua a tuturor marcilo de masini in afara de Mercedes care are multe in comun cu BMW, este modelul BMW e36 M3, care are un design aerodinamic si uluitor de sportiv, iar din punct de vedere al motorizari sunt foarte reusite motoarele cu 6 pistoane in linie care sunt si foarte durabile.
Buna. Eu mi-am dorit o masina mica si BMW-urile sunt preferatele mele. Eu am un Mini One si sunt foarte mandra si multumita de el. Are 90 de cai, motor de 1. 6. E foarte potrivita pentru o fata. Mi-am schimbat sistemul audio si se aude fooarte bine ce mi-am pus. Maxim am mers cu 170 cu ea. Are stabilitate foarte buna si la drum si in curbe si daca stii cum sa o conduci si o cunosti poate face multe. Iarna chiar daca are tractiune pe spate e ok daca am cauciucurile de iarna si oricum ABS-ul te ajuta iarna.
Spor la alesul masinii. Singurul dezavantaj sa-i zic asa ar fi ca buburuza mea e cu 2 portiere, dar e ok. Consumul e ok... cu un rezervor de 55 de litri fac cam 600-700 de km, depinde de viteza.
Parere mea BMW este ce mai tare masian,,, am un bmw 535d 2007 si merge fara nicio problema iarna ...am avut si bmw 630i care merge mai greu iarna totusi daca nu acelerezi brusc merge fara probleme ...am condus un audi a6 care se comporta mai greu iarna cu tot cu tractiune lui quatro