| Ninii293948 a întrebat:

Buna, am picat sala și mi s-a zis sa vin pe 3 sau 4 Octombrie fără programare. Trebuie sa ma duc neaparat in dățile respective sau pot sa ma duc când o sa fiu pregatita? Ideea e ca mai am niște capitole de invatat si nu vreau sa l pic iar.

6 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Te poti reprograma, daca nu vrei sa te duci in zilele respective.

| Ninii293948 explică (pentru Intruder19):

Nu sunt programată. Mi a zis ca pot intra fără programare.

| Intruder19 a răspuns (pentru Ninii293948):

In ce oras?

| Violleta2022 a răspuns:

Ti s-a spus sa te duci in 3 sau 4 octombrie ca sa te poti reprograma, nu ca sa sustii din nou examenul.

| teo530 a răspuns:

Nu pricep cum te lasa fara programare daca ai Picat.
Dar. pune te si invata acele capitole si rupe chestionarele, fa cate poti pe zi(cat poti de multe, nu se poate prea multe). Daca e adevarat ce zici ai o sansa chioara sa nu mai stai inca o luna sau la cat mai sunt acum programarile la sala. Ia ti sala si apoi baga ore cate ai tu nevoie, fara teama si simte te relaxata la volan ca doar esti cu instructorul. Orice s ar intampla nu poti sa faci accident sau altceva cu el langa tine ca de asta e langa tine.
Si nu te lasa. De cate ori e nevoie, incearca ca pana la urma iti intra in cap si reusesti.

Chiar daca ajungi sa pici de mai multe ori si sa iti vina sa renunti din cauza ofticarii, din cauza banilor pentru ca e costisitor sau daca ai obosit de cate ori ai incercat, mai incearca iar vei reusi pana la urma.

Poate esti mai "desteapta" si iei din prima sau a doua, am spus toate cele in caz ca esti mai "proasta" ca mine si pici de 4 ori orasu si ajungi sa simti ce am spus. Dar uite ca nu m-am lasat si acum a 5 am reusit si am luat. Nu renunta, sau macar daca nu mai poti din alte motive(daca nu luam nici acum renuntam ca nu ma descurcam cu plata), reapuca te cat mai curand.

Si vorba instructorului in ziua examenului: fi atent ca poate scapi. Beleste ochii ca daca nu belesti plaBafta!

| Dvi2002 a răspuns:

Invata pe Chestionare Auto DRPCIV.