Cauzele pot fi injectoarele, filtrul de motorina sau de la turbo! Daca scoate fum negru suta in suta e una dintre aceste 3 probleme! Cel mai probabil de la filtru daca a inceput brusc problema nu treptat sau injector arsa direct partea electrica pentru ca nu se infunda instantaneu, prima oara tragea mai greu!
Daca era din cauza carburantului toate masinile erau pe drum trase la dreapta, sunt sigur ca are ceva vechime si i-a cedat vreo piesa de la injectoare ori pompa nu debiteaza cum trebuie motorina in motor.
Am bagat azi motorina de la omv si si-a revenit, merge bine, poate ca nu mai trage asa cum a tras, sper sa isi revina daca o sa bag numai motorina buna de la peco
Ti s-a infundat ceva injector de la motorina proasta si eu am patit de astea, incearca sa o turezi pana la (sau peste) 3000 rot/min inainte sa schimbi vitezele ca poate isi va da drumul.
Cred ca ar fi bine sa ii schimbi filtrul de motorina si sa ii pui niste motorina de omv, impreuna cu o solutie de curatat injectoarele care se gaseste pe la magazinele de piese auto. Daca nu se curata asa e mai grav, pentru ca se poate sa se fi dus vreun injector si daca te apuci de schimbat injectoare si vrei sa nu mai ai probleme cu ele trebuie schimbate toate odata si asta ar fi costisitor.
CiorogariuTiberiu întreabă: