|

Buna TPU, am o problema.
Am un BMW 318D an 2004 116cp..si am avut recent o problema cu ea ..scotea prea mult fum negru..si cand porneam motorul ''tremura'' si nu se accelera.Ok a fost tot rezolvat, am dus-o la niste mecanici ..si cica erau filtrele de bai ...am facut toate schimburile ok.
Dupa 2 zile..nu stiu inca daca e de la motorina..am bagat de la o benzinarie care cica nu prea are motorina buna..inca nu stiu daca e de la ea sau nu..maine voi afla cand voi schimba motorina, dar ma gandesc de la ce ar putea fi..Mai nou cand pornesc masina..nu se accelereaza din prima cand o pornesc si tot ''tremuratul ala il are cateva secunde'' si in mers..cand o tin intr-o turatie parca are ''socuri'' sau ''intreruperi'' tremura efectiv...cand o accelerez nu are problema doar cand o tin constant intr-o turatie sau cand o pornesc. De la ce poate sa fie?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Incarca sa golesti toata motorina de pe instalatie rezervor vezi ai apa sau mizerie pote fi din injectoare dar ma indoiesc daca e fum mai albastrui mananca ulei filtru de aer pune motorina de rompetrol cea mai buna din Romania garantez dar nu inainte de a goli macar rezervoru nu pune peste dupa pune motorina noua si las-o la relanti vreo 20 min si dupa vezi.

4 răspunsuri:
| explică (pentru Moni_Moni_Si_Dani_1980):

Am schimbat si tot asa face...mai nou cateodata tremura cand o accelerez in mers si am bagat motorina buna..injectoarele au fost recent verificate..de la ce ar putea sa fie? ..de cand am bagat acea motorina rea am si acel martor aprins de la ''emisii'' in bord.dar nu stiu care e treaba..ca se si stinge si se aprinde cand vrea el...

| a răspuns (pentru PinkHD3):

Ai schimbat motorina sau filtru de aer motorina de rompetrol dar nu înainte sa golești toată motorina din rezervor instalație imposibil sa nu se schimbe ceva cu motorina curata si cea veche scoasa verifica filtru de motorina vezi încearcă sa tragi motorina din motor in ceva vezi cum vine curata sau nu eu ma axez pe motorina ceva înfundat sau mai ai ceva in rezervor ia-o la verificat peste tot pe unde trece motorina vezi si bujiile sunt in parametri.

| a răspuns (pentru PinkHD3):

Cu martoru in bord clar motorina cu apa mizerie a intrat pe undeva sa fi bulit un senzor. Da vezi la rand pe unde ai motorina scoate tot afara eventual încearcă sa cureți carburatoru si filtru de motorina sa îmi zici daca ai ceva in carburator si filtru eu garantez ca e apa/mizerie încă odată moto de rompetrol neapărat.

| explică (pentru Moni_Moni_Si_Dani_1980):

Sa speram ca e asa.o sa fac asta cand o sa ajung acasa!