| teemo2000 a întrebat:

Bună TPU!
Am un Ford Focus II combi din 2007. Și am o problema cu farurile. Nu văd foarte bine cu ele. Și nu doar eu spun asta. Sunt slabe și avea se vede la 5, 6 metri. Ce mă sfătuiți sa fac? Cu ce as putea sa le schimb? Am auzit ca cele cu xenon sunt bune, dar nu știu dacă se pot monta pe acest mode, dacă da de unde pot face rost, dacă sunt alte tipuri de faruri mai bune aștept sugestii. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Nu te ambitiona la a sarii cu banii pentru xenoane sau alte faruri.
Pentru xenoane iti trebuie omologare, iar daca o vrei omologare, ai ceva drumuri de facut si destui de multi bani de aruncat, plus ca nu se prea gasesc kit-uri aftermarket omologate, iar daca vrei pe original, iar ai o bataie mare de cap.

Intai asigura-te ca butonul de reglaj electric al farurilor este setat pe 1, daca e setat pe 3, deja bat prea in scurt. Daca e asa, ai noroc.

Dar daca nu e asa, recomandarea mea e sa incerci intai cu un alt set de becuri, poti avea montate becuri ieftine de 10-15 lei perechea si crede-ma ca, cu alea nu vezi mare lucru, mai apoi trebuie sa mergi la cineva sa-ti regleze farurile, e posibil ca farurile sa fi fost schimbate si sa nu fi reglate corect, iar in cazul in care ai lupa, din nou e posibil ca aceasta sa fie arsa si sa ai probleme.

A mai fost o intrebare similara astazi, am lasat un raspuns si acolo, iti recomand sa-l citesti si pe acela.
https://www.tpu.ro/go-to-answer/15927155/

3 răspunsuri:
| istoc2010 a răspuns:

Te duci la un service autorizat care poate sa iti puna xenoane omologate. ai grija altfel pentru ca vei ramane fara talon

| BaiatujmekhBazatBrocuraj a răspuns:

Iati Cs 1.6 din 2004

| Vasile94m a răspuns:

Pai sunt multe variante, sa meri la mecanic sau să vorbești cu cineva care se pricepe la electronică.Dar e posibil sa ai nevoie doar de alte lumini noii