| Marry:X a întrebat:

Vreau sa va spun si eu povestea mea si sa ma ajutati ca simt ca nu mai pot suporta toata situatia... In august, vara trecuta, am cunoscut un baiat la mare.Doar de l-am vazut si m-am indragostit.Totul e frumos si bine doar ca el e din alt oras, la 600 de km de mine si eu nu-l pot uita.Doualuni a zis el ca ar fi mai bine sa intrerupem legatura ca ne facem rau amandurora, dar eu simt ca nu pot respira fara el:-

6 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Te inteleg foarte bine, dar daca sentimentele ar fi fost reciproce altfel ar fi stat lucrurile. Asa se intampla in viata, dar trebuie sa ai puterea si speranta sa treci peste aceasta situatie si sa te gandesti la tine.

| mgtow a răspuns:

In viata trebuie sa mai suportam si multe necazuri.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te omoară distanța!
Mergi înainte, nu ai ce face!
Pa, pa.

| JaJe a răspuns:

Stiu ce inseamna sa suferi si cat de greu este sa treci prin momentele astea, Daca tu nu vrei deloc sa intrerupi legatura cu baiatul acela, macar sa ramaneti "amici". Sfatul meu este sa-ti gasesti un alt baiat din zona in care stai tu, Stiu ca nu vrei sa faci acest lucru pentru ca tii mult la acest baiat. Asa am facut si eu cu o fata de care eram indragostit in trecut, si spre uimirea mea, am uitato pe fata la aceea cand am cautat alta fata.

| denis_2496 a răspuns:

OOOOOOO situatia ii grea la tine te inteleg, dar daca-ti place tare de el pai nu te lasa, daca asa si asa, gasestel, incearca, incercarea vina n-are,

| Pustoaicaaaaaa a răspuns:

Stiu cum e sad