|

Buna ziua, am o problema cu un bmw 318i facelift 1995 benzina fiind in oras am simtit cum acceleratia nu mai raspundea corect. Ajungand intr-o parcare am oprit motorul dupa care l-am pornit iar dar cand l-am pornit dadea "suturi " si murea motorul, la cateva secunde scadea turatia si murea si tot asa de atunci. Am pus testerul si imi aparea senzorul axa cu came evacuare l-am schimbat si nimic, am verificat sa nu ia pe undeva aer fals si nu ia pe nicaeri, i-am schimbat egr si tot nimic. Daca ma puteti ajuta, la mecanici am fost si unul imi spune ca este distributia sarita de pe punct, altul ca e pompa de benzina, altul ca e valva.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca la diagnoza iti apare iar senzorul de la axa cu came, dupa ce l-ai schimbat, cu siguranta e sarita distributia, cel putin cativa dinti.
Daca e distributie pe curea, desfa capacul si cauta semnele, vezi daca e la punct.
Daca e pe lant, e mai nasol, ca ai foarte mult de demontat, mai bine mergi la un test de compresie, si afli acolo daca e din motor (distributie/supape indoite), iar daca ai compresia buna, atunci e din alimentare sau din electrica.

| a răspuns:

Incearca sa introduci toate senzorile toate cablurile si eu fix asa am fost tot cu 318i din 1999 si aia o fost problema ca nu o fost introdus un cablu pe partea dreapta undeva la motor.