Vorbim despre masini aici, niciun model nu va fi niciodata perfect indiferent de producator, intr'adevar sunt care vin si cu defecte de fabrica care trebuiesc reglementate, dar totusi vorbim despre o masina relativ noua, unde deja tehnologia ia avantaj si numai este facuta de mana omului. Toti spun ca toate au probleme (intelegi ce zic), cum se spune si despre passaturile 2.0 cu 2 axe came si alte prostii, da, poate asa e, dar ti se pare numai circula passaturi din cauza asta? Sau a7? Nu, lumea circula in continuare fara stres si fara probleme.
Nu are nici-o problema lasa-i impace pe cei care ti-a spus fac asa de ciuda A7 e la fel ca A4 A5 A6 si tot asa in plus sunt masini germane nu e ca dacia sau alte masini
Nici macar nu am prea vazut pe strada. As glumi ca sunt toate in service-uri, dar am lucrat in cateva, si n-au aparut nici acolo.
Daca erau bune, nu cred ca scriau proprietarii chestii din astea:
http://www.micapi.ro/poze_art/2/am-cea-mai-proasta-masina.jpg
E aproape varful de gama de la Audi... serios acum, cate probleme sa aiba? La urma urmei daca iti permiti masina aia, taxele aferente sin consumul probail iti permiti si intretinere
MAteiLaAjutat întreabă: