| Maldini a întrebat:

As dori in vara sa sa-mi schimb masina cu un Audi A7 2015 3.0 TDI, bi-turbi de 320cp sau Audi a7 2013-2014 3.0TDI 313cp bi-turbo. Insa am auzit de la unii ca aceste masini ar putea fi cu probleme? Oare este adevarat? Sa fie oare un model nereusit sau sunt doar prostii? Imi place la nebunie masina, insa daca aduce multe costuri... As dori daca va rog un raspuns de la un adevarat cunoscator sau cineva care a mai avut acelasi model! Multumesc, funda!

Răspuns Câştigător
| FakeJoker a răspuns:

Vorbim despre masini aici, niciun model nu va fi niciodata perfect indiferent de producator, intr'adevar sunt care vin si cu defecte de fabrica care trebuiesc reglementate, dar totusi vorbim despre o masina relativ noua, unde deja tehnologia ia avantaj si numai este facuta de mana omului. Toti spun ca toate au probleme (intelegi ce zic), cum se spune si despre passaturile 2.0 cu 2 axe came si alte prostii, da, poate asa e, dar ti se pare numai circula passaturi din cauza asta? Sau a7? Nu, lumea circula in continuare fara stres si fara probleme.

4 răspunsuri:
| Alexandru250201 a răspuns:

Sunt prostii, Audi A7 e chiar o masina reusita

| banud a răspuns:

Nu are nici-o problema lasa-i impace pe cei care ti-a spus fac asa de ciuda A7 e la fel ca A4 A5 A6 si tot asa in plus sunt masini germane nu e ca dacia sau alte masini

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nici macar nu am prea vazut pe strada. As glumi ca sunt toate in service-uri, dar am lucrat in cateva, si n-au aparut nici acolo.
Daca erau bune, nu cred ca scriau proprietarii chestii din astea:
http://www.micapi.ro/poze_art/2/am-cea-mai-proasta-masina.jpg

suntserios
| suntserios a răspuns:

E aproape varful de gama de la Audi... serios acum, cate probleme sa aiba? La urma urmei daca iti permiti masina aia, taxele aferente sin consumul probail iti permiti si intretinere