| Tulus_Marius_1977 a întrebat:

Cine poate sa imi spuna unde as putea gasi de lucru
ca incepator pe tir? eu locuiesc in sibiu si am carnet cat BE,CE
atestat cpi marfa,atestat adr, card tahograf...dar nu am experienta!

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Nu e problema, pe mine m-a chemat cineva sa fac curse pentru Belgia si alte tari din UE numai ca mai am atestatul de marfa si ma apuc din ianuarie, alt sofer spunea sa merg prin europa dar ma mai gandesc eu cu cine merg si Mariuse am auzit ca e o firma in Sf. Gheorghe care te ia si faci curse in Spania dar nu stiu cum se cheama ca nu i-am cerut numarul de telefon al firmei.

5 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

In perioada asta sa mai gasesti de munca pe tir... e al naiba de greu. Incearca sa cauti la firmele mici pe duba ceva si dupa ce capeti ceva experienta incerci sa cauti pe tir pe un salariu mai mare... Nu prea ai cum sa mai gasesti in criza asta de lucru. Cei mai mari transportatori de marfa au redus din personal si au scapat de tiruri din lipsa comenzilor, nu cred sa ai prea multe sanse!

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru mgtow):

Bine ma ca nu e problema. In sectorul soferilor e somaj de 43, 3% si tu imi spui ca nu e problema! Ai datele pe site-ul sindicatului!

| mgtow a răspuns (pentru FurtunaDiesel):

Ete na la ca-ti mi-au zis ca nu e de munca si faceau pe ei dar m-am interesat bine si tot am gasit. Indiferent de cunostinte sau fara se gaseste numai ca trebuie sa caute bine si sa isi puna interesul in meseria asta.

| mgtow a răspuns:

Te duci la firmele de transport si vorbesti cu patronul asa: domnu sef doresc sa prind experienta cu alt sofer iar salariul mi-l stabiliti pentru incepator, dupa cateva luni dupa ce prind vechime voi conduce singur si o sa te inteleaga cineva fi sigur, nu are rost sa lasi CV fara sa vorbesti. La atestate cum te-ai descurcat ai invatat la greu sau te-a ajutat profesorul sa faci examenele? Am auzit ca te ajuta si mergi cu chestionarele sa copiezi.

| Tulus_Marius_1977 explică (pentru mgtow):

Mersii...da se copiaza la greu te ajuta toti, si se mai da si o mica spaga...si gata ai atestat!