In service serios cu vopsire la cuptor, nuanta de fabrica si garantie pe lucrare, peste 1000e.
La un vopsitor cu experienta, cu mediu bun pentru vopsire/uscare, pretul difera in functie de materialele alese si de felul lucrarii: exterior integral, exterior+interiorele portierelor si a capotelor, sau cea mai scumpta, vopsire TOTALA, nu cred ca ai nevoie de asa ceva, se face de regula la restaurari, si inseamna sa chelesti masina complet.
O integrala la un particular e de la 1500/2000lei in sus.
Treaba e ca vreau sa trec la alta culoare, nu e treaba de reparat.
Daca vrei alta culoare, te sfatuiesc sa mergi la un vopsitor particular, insa unul serios, obligatoriu sa aiba ventilatie, altfel iti poate iesi 'coaja de portocala'.
E un avantaj ca nu te intereseaza nuanta exacta si vrei doar o culoare anume, in cazul asta poti cumpara vopseaua din magazine, cu nuante standard, n-ai nevoie de vopsea facuta "pe calculator", care e mult mai scumpa. Sa retii marca si denumirea nuantei pe care o cumperi, s-ar putea sa ai nevoie de revopsit cate ceva, de la zgarieturi, indoituri sau rugina, si daca iei vopsea aceeasi nuanta insa de la alt producator, se intampla de multe ori sa fie o mica diferenta.
Ar trebui sa o vopsesti pe exterior total + interiorul compartimentului motor, al portierelor si macar al capotei de la portbagaj. Daca nu te-ar deranja sa ramana partea de la interior aceeasi culoare ca si acum, poti sa ii ceri vopsitorului sa-ti vopseasca doar exteriorul, asta scuteste cel putin o zi de munca, si ceva bani. O sa discuti tu cu vopsitorul, la fata locului.
Nu stiu sigur pentru seria 5 dar iti pot zice sigur pentru bmw seria 3 e46. Vopsea nemetalizata 2500 lei
Pentru un A6 mi-au cerut in jur a 2600 RON cu tot cu manopera. Chestia nasoala e ca dura vreo 3 zile. Asta la un service in Buzau. la un bmw, chiar nu stiu, poate tot asa +-5mil
Ar veni undeva la maxim 450 euro ...depinde in ce judet locuiesti, dar cu bani astea in salaj tio face bibelou