| JaguarSType a întrebat:

Care marci de masini sunt cele mai bune si rezistente si care sunt cele mai apreciate?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Irelevanta intrebare... sunt zeci poate sute de marci de masini fiecare cu minusurile si plusurile sale.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Masinile japoneze sunt in general cele mai bune si cele mai rezistente iar cele mai apreciate sunt marcile premium nemtesti.

| ȘefuLaValută a răspuns:

Fiabile: Toyota, Honda, Lexus(depinde)Nissan, Mitsubishi, volvo, jaguar(discutabil), Ford(nu chiar toate), caddilac(doar din auzite, nu si experienta) Masinile vechi de la Mercedes sunt de regula tancuri.Destule modele facute la ciocan, numai piese bune si durabile, tabla meseriasa si profesionisti care s-au ocupat de ele.Pana in anii '90 a fost cel mai tare producator din Europa si cu un renume la nivel mondial, simbol al luxului, sigurantei si rezistentei. Odata ce au inceput sa treaca ca toata lumea la suspensii multi-brat, plastic mai mult, masini mai complicate, electronica din belsug si sa produca tot mai putine piese comandand de la diverse fabrici, au ajuns in rand cu Bmw, Audi care au fost si ele masini mai bune dar si cu alti producatori.
Marci apreciate: Tripleta germana(Benz,Audi,Bmw),Lexus,Land Rover, Jaguar, Porsche, Volvo, Caddilac, Buick( SUA), Acura, Chevrolet(SUA), VW, Citroen(cateva modele), Subaru, Infiniti, Opel(mai mult in Europa).Cam astea ar fi cele lumesti, la Bentley si Lamborghin etci nu cred ca e cazul sa spunem ca sunt foarte dorite

| ShadoWCrist a răspuns:

BMW,Mercedes,Opel,Peugeot,Ford,Dacia.

| GaBByzZuuuuuu a răspuns:

Ford Mustang, Audi, BMW, Porsche,Dodge, Hummer, Golf, Peugeot, Mercedez-Benz etc.