E fiabil, suficient de puternic, piese de schimb și service dedicat peste tot. Consum ideal. O mașină buna pentru clasa ei și banii investiți. Baftă!
Stai breh asa... motor mic, masina de o tona si un pic, deci va merge mai mereu turat. Oricit de fiabil ar fi, consumi aiurea. Bine, daca mergi singur in masina aia cu o mapa dupa tine, e ok. Ia umple tu masina cu 4 adulti de vreo 350 de kile in total si inca vreo 50 de kile de bagaje si sa vedem cum o sa mearga cu motorul ala mic.
Spre surprinderea ta am avut nu un TCe ci un Sandero 3 SCe, care e mult mai slab. Am făcut Transalpina cu doi adulți doi copii și bagaje. Am mers in Spania (Roma -barcellona cu ferry) si am avut 5.5. Înafara de urcușul pe Transalpina unde turezi orice mașină a mrs foarte bine. Motorul mergea normal, in nici un caz supraturat (mă refer la drum normal, oraș, in afara orașului). În comparație am o Mazda cu motor de 2 L benzină, nu are nici range-ul care îl avea Sandero și consumă minim 7 litri. Am avut și BMW, aceiași poveste. Singura diferență erau mai mulți cai sub capotă, dat daca nu ai nevoie de ei, nu îți trebuie. Plus impozitul pe motoare mari, plus, cum am spus la acei bani nu îți iei o mașină cu un consum mic și cu multe opțiuni și mai ales noua
salbabg întreabă: