In dosar actele au valabilitate variabila, daca vreo unul din ele expira te cheama si iti spune sa aduci altul proaspat. De ex mi se pare ca primul care expira e cazierul dar nu e cazul la tine care trebuie sa dai doar a 2 a oara. Conducere faci cu instructorul si numai cu el, ideea de a face conducere cu alte persoane binevoitoare este cat se poate de proasta.
Nu trebuie alt dosar, trebuie doar sa platesti taxa de examinare, pentru a doua oara este tot 6 lei.
Mergi cu acelasi dosar a doua oara cand dai sala (asa mi-a zis fratele meu care acum tocmai conduce la scoala de soferi si e pe cale sa i-a din prima permisul) si nu cred ca iti mai trebuie nimic in afara de pregatire si iti recomand ca cineva din familia ta sa te invete sa conduci (adica sa conduci pe undeva pe la tara cu cu cineva la dreapta ta care are permis si care poate sa iti perfectioneze abilitatile de conducere). Sper ca te-am ajutat si iti urez mult succes! (Funda?)
Si nu mai trebuie inca o cerere tip de la scoala?
Dai sfaturi in necunostinta de cauza, eronate si paguboase. Invatarea conducerii auto pentru examen se face numai cu un instructor. Daca vrei sa obtii permis.
In dosar actele au valabilitate variabila, daca vreo unul din ele expira te cheama si iti spune sa aduci altul proaspat. De ex mi se pare ca primul care expira e cazierul dar nu e cazul la tine care trebuie sa dai doar a 2 a oara. Conducere faci cu instructorul si numai cu el, ideea de a face conducere cu alte persoane binevoitoare este cat se poate de proasta.
Dosarul tau are o data de expirare, trebuie sa te interesezi cand expira, si pentru a da sala a doua oara ai nevoie de o programare! Sper ca ti-am fost de ajutor!