| Cosminel1192 a întrebat:

Am inceput scoala de soferi si am parcurs 4 zile (4 sedinte, 8 ore) si inca nu sunt ok.
Simt ca nu o sa pot invata niciodata. Nu stiu toata teoria,dar o stiu in mare, insa nu stiu sa aplic regulile si ce trebuie.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai ai de invatat inca

| Gabitzu246 a răspuns:

Hai ca chiar mi-ai facut seara mai frumoasa!, mai baiat, tu vrei sa stii toata soferia din 8 ore?, asteapta sa termini teoria, mai lucrezi si tu suplimentar faci chestionare la greu si dupa nu ai cum sa nu iei permisul, este greu la inceput dar dupa o sa ti se pare floare la ureche cand o sa conduci mai mult.

P.S Dont worry be happy!

| Cosminel1192 explică (pentru Gabitzu246):

Orele de teorie de la scoala le-am terminat de 2-3 saptamani. Pai spun asta pentru ca instructorul ma preseaza foarte mult pe tema asta, sa fac bine si chestii.

| Benito2014 a răspuns:

Dar ce vrei sa inveti in 4 ore? Mai ai de treaba! Pune mana si invata cu simt de raspundere, altfel nu iei examenul!

| Moisil a răspuns:

Hei, abia ce am dat orasu saptamana trecuta si iti spun ca nu ai cum sa inveti sa conduci din 8 ore, eu dupa 20 ore am inceput sa stapanesc masina fara nici o problema, da oricum de invatat o sa inveti toata viata. Pentru ca intodeauna ii ceva ce nu stii despre masina.

| Tkl_Denis_1998 a răspuns:

Ai dat sala? Daca nu fa niste chestionare de pe drpcv.ro vezi ca merge doar cu internet explorer sldaca ai sala luata spune-i instructorului sa mai faci niste ore