Dar ce vrei sa inveti in 4 ore? Mai ai de treaba! Pune mana si invata cu simt de raspundere, altfel nu iei examenul!
Ai dat sala? Daca nu fa niste chestionare de pe drpcv.ro vezi ca merge doar cu internet explorer sldaca ai sala luata spune-i instructorului sa mai faci niste ore
Hai ca chiar mi-ai facut seara mai frumoasa!, mai baiat, tu vrei sa stii toata soferia din 8 ore?, asteapta sa termini teoria, mai lucrezi si tu suplimentar faci chestionare la greu si dupa nu ai cum sa nu iei permisul, este greu la inceput dar dupa o sa ti se pare floare la ureche cand o sa conduci mai mult.
P.S Dont worry be happy!
Orele de teorie de la scoala le-am terminat de 2-3 saptamani. Pai spun asta pentru ca instructorul ma preseaza foarte mult pe tema asta, sa fac bine si chestii.
Hei, abia ce am dat orasu saptamana trecuta si iti spun ca nu ai cum sa inveti sa conduci din 8 ore, eu dupa 20 ore am inceput sa stapanesc masina fara nici o problema, da oricum de invatat o sa inveti toata viata. Pentru ca intodeauna ii ceva ce nu stii despre masina.
salbabg întreabă: