O masina noua nu pleaca cu probleme din fabrica cum zici tu, mai ales astea ce arati tu aici, masini scumpe.Deci ce costuri, depinde ce raie nimeresti sa cumperi, daca nimeresti una buna, bine intretinuta norocu tau, daca nu atunci o sati manince ziele.Eu am una A6 cu motor 2.7 turbo quattro bla bla 250 CP a mers struna, nu m-a lasat niciodata in drum.Merge si acum n-are treaba.Dar am schimbat-o deja, sta in parcare, poate o vadn cu 1500$ cuiva.Costurile de intretinere pe mine ma costau mai nimic.Adica puneam ulei bun, ulei bun poti pune la orice masina, schimbam eu uleiul, si frane, in rest doar cauciucuri.A5 ce spui tu is trotinete, mie personal nu-mi plac deloc, poate ca este cupe de aia, ori poate a ta nu stiu ce model is prin europa, dar nu cred ca A5 sunt si sedanuri.
Audi face masini bune de la A6 in sus.Sub A6 poti intampina defectiuni mai repede.
Mașina este foarte fiabilă și consumul pentru cei 190 cp este acceptabil iar costurile nu te duc mai mult de 700-800 Euro/an. Eu unul nu aș lua coupe, mai degrabă sedan sau quatrro...la A5 S5 nici n-aș mai sta pe gânduri.
In primul rand nu cred ca exista motorul ala pe A7
in al doilea rand masinile noi nu vin cu nicio problema din fabrica, mai ales cele premium precum Audi.
in al treilea rand daca te ar interesa asa mult fiabilitatea nu ai lua o masina cu 260k km.
in al patrulea rand daca te ar interesa costurile anuale nu ai lua un motor de 2.7 pe o masina veche de 10 ani si 260k km pentru ca impozitele sunt mari, asigurarile mari, consumul mare
Nu pleaca cu probleme de fabrica? La bmw e90 cum a fost problema cu distributia? Bmw, marca premium, la fel ca si audi. Nu ma intereseaza consumul sau asigurarea... ma intereseaza la ce ma pot astepta de la acest motor in cativa ani de zile. 260 de mii km nu sunt asa de multi, cum crezi tu...
La bmw e90 dupa cateva mii se rupea lantul de la distributie. Majoritatea problemelor pe care le are o masina sunt nereguli din fabrica, daca masinile nu ar pleca cu acele mici "chichite" din fabrica toti am avea masini fiabile.
260k km intr-adevar nu sunt multi, sunt enorm de multi mai ales daca vrei sa o folosesti si daca a fost folosita in Romania in majoritatea timpului. Iar la intrebare ta "la ce sa te astepti de la acest motor" nu poate nimeni sa iti raspunda la o masina cu 260k km ca nu stie nimeni cum a fost intretinuta si exploatata.
Poti avea noroc si sa te mai tina inca 260k km sau poate sa pice ceva la fiecare 10k km
Ca a fost un model cu o problema de fabricatie nu inseamna ca trebuie generalizat ca toate masinile noi pleaca cu probleme...e aberant sa zici asta.
curious01 întreabă:
GhitaAndrei întreabă: