|

Salut. Astazi am avut un eveniment neplacut. Am fost la angajare, totul ok, a zis sa ne ducem la un depozit pentru a lua o piesa(eu zicandu-i ca nu prea as vrea sa conduc deoarece sunt prea obosit), el a insistat. Ajungem acolo, parchez masina, si cand sa plecam, fiind o parcare la nici 20m de intersectie, ma uit stanga-dreapta, nimic. Din senin se aude un poc, un seria 7 2004 lovit in usa stanga fata. Ma rog, a venit cu viteza si a intrat pe straduta respectiva, eu dand cu spatele, uitandu-ma sa nu-l ating pe cel din dreapta mea, si uitandu-ma inainte cu cateva secunde stanga/dreapta am zis ca merge. Ma rog, patronul i-a platit portiera respectivului(600ron), eu pot pati ceva in acest caz? Mentionez ca nu am contract de munca, si masina era pe numele lui.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cum adică i-a plătit. Nu are masina RCA. De aia se fac asigurări. Daca ala declara la politie accidentul si tu nu o faci in 24h ramai fara permis. Ar trebui sa stii asta, sofer fiind.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Respectivul nu a vrut amiabila. Si fiind rrom, era si putim agresiv verbal. Asa ca i-a platit portiera.
Mi-e frica daca ma duc eu, neavand actele masinii, nu prea pot declara nimic. Mentionez ca doar seful are numele complet, dar fara cnp, fara acte nimic, doar un C.V.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MasinaIncepator):

Probabil nu avea actele in regula de aia nu a vrut nimic legal, deci probabil s-a multumit cu banii si nu mai auzi de el. Trebuia sa mergeți la politie totusi. Făceați lucrurile legal, amenda era mai mica si tiganul era pedepsit ca nu avea actele un regula

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează