Pt a evita aceste discomforturi sau temeri care le ai incearca sa pozitionezi oglinda cat mai mult spre exterior si sa vezi cam 2 degete masina ta in oglinda, important e sa se vada manerul de la usa lasand oglinda in jos pentru ca o sa prinzi zone inguste si nu ti.ar placea sa freci cauciucul de bordura sau obstacolul care vine.
Pandesc des in oglinda, uneori intorc si capul, si merg suficient de agresiv, cat sa nu fie nimeni in paralel cu mine.
Tin minte masinile ce sunt in jurul meu.
Toti soferii au problema asta..depinde si de modelul masinii si cat de mare e unghiul ala mort..ca idee ce a zis persoana de mai sus e o idee destul de buna, sa ai un mers mai 'agresiv' in intersectii si giratorii astfel incat sa te pozitionezi mai in fata si sa se vada clar intentia de a schimba benzile sau directia de mers..insa nu e o soutie universala care poate fi aplicata..depinde de orasul in care conduci..in Bucuresti daca nu ai un mers mai agresiv intr-adevar nu te lasa nimeni sa schimbi o banda sau sa traversezi o intersectie..in alte orase insa daca nu conduci mai disciplinat si semnalizezi timp de cateva secunde inainte de manevra vei fi considera nesimtit. Eu dau semnal cu mai mult timp inainte, astelf incat sa ma asigur ca cei de pe banda respectiva au vazut semnalul, ma asigur in oglinda si ma uit si spre spatele masinii, mai ales daca trec pe banda din dreapta mea si cam atat.
anonim_4396 întreabă: