| zeuspebepeee a întrebat:

Salut. Urmeaza sa imi fac numerele la masina insa nu o sa am asigurare la aceasta. Avand in vedere ca este prima mea masina si nu am mai lucrat cu asa ceva, nu stiu care este procedeul si cam cat m-ar costa pe 1 an de zile. Masina o sa fie trecuta pe numele meu (20 de ani) si as vrea tare mult sa stiu chestiile astea din timp ca sa stiu cum sa ma pregatesc. Stiu ca sunt mai multi asiguratori si preturile difera insa as vrea sa imi spuneti o medie generala sa zic asa.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt zeci de calculatoare de RCA pe net, inclusiv pe eMAG.
introduci datele acolo si ve primi cu exactitate informatia care te intereseaza.

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu poti scoate numere daca nu ai asigurarea facuta deja.
Cat despre preturi, le afli pe calculatoarele de RCA de pe internet, dupa ce bagi datele masinii si CNP-ul tau.
Pentru un pret mai decent la RCA, e recomandat sa inmatriculezi masina pe numele unui parinte sau unei alte rude mai in varsta, sau mai bine zis, trecuta de 30 de ani. Sunt preturi mai ok.

| zeuspebepeee explică:

Cristi, pai cum ai vrea sa stiu sa conduc daca nu conduc? Si da, masina este second hand, si ce sa vezi. polueaza la fel ca restul masinilor din lumea asta care merg pe diesel. Si nu e bine sa generalizezi, chiar daca nu conduc legal tot timpul si depasesc uneori limita de viteza, macar conduc preventiv si ma asigur ca nu pun viata nimanui in pericol, nici macar a mea. Masina nu este doar un moft este si o necesitate in zilele noastre si nu ai cum sa spui ca nu iti aduce nicio bucurie happy.