|

Salutare, o să am două întrebări într-una. laughing

Boxele de la Golfuleț pârâie și cârâie în ultima vreme, ele sunt cele originale, prinse cu nituri, iar mașina e din 2001, posibil să se fi "dus"? Aș vrea să le fac un upgrade, doar un set de 2, bugetul fiind de 250 de lei, vreau să le iau doar difuzoarele pentru joase, tweeterele o să le las că merg, ar merge să le pun mai mari decât cele din fabrică? Mă refer să le schimb și inelele adaptoare, cu unele pentru difuzoare mai mari, e posibil așa ceva?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut,da poti pune altele fara probleme. Daca vrei sa iti pui mai mari sa verifici prima data sa nu iti loveasca geamul de magnet sau sa intre la loc fata de usa (in caz ca folosesti inele). Parerea mea e ca daca o sa iti iei ceva mai calitativ la difuzoare nu trebuie sa maresti diametrul la difuzor se vor auzi ok si la ce marime ai stock.

1 răspuns:
| a răspuns:

Nu e posibil, daca vrei sa faci acest upgrade va trebui sa modifici si fetele de usa, si nu cred ca are rost sa te complic, plus ca la bugetul tau oricum nu faci mare lucru, daca e sa lucrezi la fetele de usa deja ai trecut de buget.
Mai bine iei flansele alea adaptoare pentru difuzoare aftermarket iei difuzoarele (16.5cm paramise ca sunt la golf 4) le montezi si aia e.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează