|

TPU! cum arata un contract de vanzare cumparare la mana? adica scris de mana? nu din ala tiparit! vreau sa vand un motor de masina si habar n-am rolling on the floor! vreau si un exemplu! dau FUNDA

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Se trece titlul - contract de vazare cumparare, apoi partile contractului - vanzatorul si cumparatorul, cu domiciliul la fiecare, obiectul contractului - motorul identificat prin capacitate cilindrica si serie, pretul, faptul ca vanzatorul l-a primit integral si ca motorul a fost predat cumparatorului la data incheierii contractului, localitatea si data incheierii contractului si semnaturile partilor, vanzator si cumparator. Nu este nevoie de martori. De fapt, la vanzarile de bunuri mobile, nici nu este nevoie de contract, predarea bunului si incasarea pretului constituie contract legal incheiat. Numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce a spus elio, e perfect adevărat, dar nu ar fi rău să ai şi un martor trecut acolo cu nume şi o serie de act de indentitate. Ajută foarte mult în cazul unei ne înţelegeri care se rezolvă pe calea justiţiei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat