| Sara2 a întrebat:

Ajutor! m-am ras cu bigul in seara asta pe picioare si ma mananca si ma pisca picioarele de crap nu am mai patit niciodata asa ceva cam mereu ma fac cu bigul, nu stiu ce sa mai fac m-am dat si cu crema si cu lotiune astringenta si nimic crying nu am mai patit in viata mea asa ceva, cam de fiecare data ma fac cu bigul, ce ma fac? nu mai suport mancarimea crying(((

9 răspunsuri:
| Gexu a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie dar am gasit o solutie big grin
Am luat de la tatal meu solutie din aceea care se da dupa barbierit sa nu se inroseasca si sa se irite. E foarte buna solutia la mine a functionat. Spor la treaba!happy

| BeHappy_7009 a răspuns:

Stai linistita, o sa-ti treaca. Te-ai iritat, probabil ca nu ai folosit bine lama. Asa am patit eu odata, cumparasem o lama noua. Eu ma obisnuisem cu cea veche, dadeam mai tare pe picior. Ei bine, am uitat ca asta e noua si foarte ascutita, si am facut-o de oaie... nici nu vreau sa-mi amintesc laughing

| drpopa a răspuns:

Poti folosii cuburi de gheata, aftershave e bun dar acesta ar putea produce o iritatie suplimentara, creme post eplilat, unguent Fluocinolon, nidoflor care contin antibiotic (trateaza pseudofoliculita),

| BRG a răspuns:

Sărut mîna dacă te mănîncă picioarele să nu te scarpini pînă dă sîngele, că vei face răni, mai bine dă cu spirt pe o bucățică de vată și te dai cu ea pînă te calmezi. Succes. Cristi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Date cu aftershave.trebuie sa aiba tatal tau big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca ai in casa foloseste alcool mentolat sau camforat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai folosit bic barbatesc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubitule stiu eu o lotiune, cum te cheama vrei sa fim iubiti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai o sati treaca