| Julyett a întrebat:

Am fata mai rotunda, cum sa-mi aranjez parul ca sa-mi stea bine? Il am putin ondulat si lung pana peste umeri.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Numero1 a răspuns:

Http://www.one.ro/......ar-9556952
Da ar trebui sa ne dai si noua o poza cu tine:) ca sa putem sa-ti spunem cum sa ti-l aranjezi, in orice caz cel mai bine ar fi sa intrebi un hairstilist sau data viitoare cand te duci sa te tunzi:)

| Julyett explică (pentru Numero1):

Nu prea am poze cu parul meu natural laughing))

| tagg a răspuns:

Sau poti sa-ti faci o coada imletita lejer, sau doua... poti sa ti-l lasi pe spate, ti-l poti prinde intr-un coc sus ....sau poti sa ti-l p rinzi pur si simplu cu o clama

| Aoki a răspuns:

Buna Jullyett. In nici nu caz nu-l prinde in coada. Nu ajuta nici daca e prins sus nici daca este intr-o coada lejera. Ideea e sa incerci sa iti alungesti fata deci putem exclude bretonul din prima. Daca totusi ai breton incearca sa-l ondulezi si sa-l dai intr-o parte (se vede foarte frumos) sau sa-l tapezi si sa-l fixezi cu clame pe spate. Restul parului incearca sa-l tii cat mai in fata. Poti incerca sa il dai intr-o parte dupa ureche iar in cealalta sa incerci sa-l aduci spre fata reusind sa ingustezi optic forma fetei. Sper ca ti-am fost de ajutor. Cand poti de asemenea indreapta-ti parul si fa-ti o carare pe o parte =)

| xCopiluToxic a răspuns:

Buna cea mai usoara metoda este sa il prinzi si sail legi cat mai sus happy funda!?