|

Am parul cam asa, mediu, e foarte rebel, putin ondulat ca l-am stricat de atata placa, incat daca il dau cu spuma, nu mai e cum era inainte, iasa "antene" si nu imi place.Ideea e ca as vrea sa ma tund si tot prefer sa ma tund singura, pentru ca oricat as repeta la o frizerie ca nu vreau sa taie mult, tot taie ceva pentru ca e si ros.Asa in mare, daca mi l-as mai aranja, as ajunge ca o de-aia funky emo ) pentru ca am mult par si e firul gros si ma enerveaza.Daca spun sa nu ma mai fileze cred ca e termenul [sa am in spate forma de V] si sa imi ia din volum [pentru ca par ca am capul mare )] vor fi mai multe antene?Scuzati de roman, dar am vrut sa explic cat mai bine. Scuzati si de categorie!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu cred ca da, si eu am avut probleme cu parul, dar oricum eu am putin par plus ca e firul subtirae, l-am vopsit si l-am cam ars si femeia de la coafor mi l-a tuns cam pana la umar, i-am umplut putin frigiderul dar intr-un final am inteles ca asa este cel mai bine, si ca trebuie sa indur putin pentru gresesile mele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si inca o chestie, sa nu crezi ca celelalte categorii nu sunt vizitate, mai ales cea de Beauty & Fashion in care se incadra intrebarea ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai si acum ai mai multe?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează