| Cosmin2022202 a întrebat:

Am parul cam ondulat si lung cam de 3-5 cm (mai mare nu vreau să mi-l las), am breton. Mi-ar plăcea sa îmi stea mai drept, mai așezat. Acum îmi stă mai ondulat si un pic electrizat după baie, înainte sa merg la muncă și nu îmi place. Oare o perie pentru îndreptat părul m-ar putea ajuta să îl mai îndrept să il mai așez? Cineva care se pricepe?
Mulțumesc

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiind baiat este recomandat sa te tunzi, nu sa-l ai mai mare de 3 cm, ca pare deja neglijent.

| Cosmin2022202 explică (pentru Violleta2022):

E gluma? Ești minora?

| angel6lust a răspuns (pentru Cosmin2022202):

Ce te face în pana mea să crezi că minorii ți-ar zice să te tunzi? rolling on the floor
Care-i logica, man?

| Cosmin2022202 explică (pentru angel6lust):

Eu am pus o întrebare iar tu răspunzi altceva. Recitește. Pari copil

| Violleta2022 a răspuns (pentru Cosmin2022202):

Nu stiu cat esti tu de matur, dar evident ca nu prea, odata ce esti incapabil sa intelegi ca sfaturile astea vin de la oameni adulti, care-ti recomanda sa te tunzi, tocmai pentru a arata ca un barbat ingrijit.

| sierra1 a răspuns:

"Am parul cam ondulat si lung cam de 3-5 cm... o perie pentru îndreptat părul m-ar putea ajuta să îl mai îndrept"

la 3 cm nu prea ai ce indrepta, du-te la muncă ondulat și fă senzație!

| Cosmin2022202 explică (pentru sierra1):

E clar ești minor

| sierra1 a răspuns (pentru Cosmin2022202):

Ce are părul tău cu anii mei?

| Cosmin2022202 explică (pentru sierra1):

Ai dat un rasp de sugar, jur

| sierra1 a răspuns (pentru Cosmin2022202):

Cinstit vorbind, recitește-ți "intrebarea" și recunoaște: așa-i că te apucă râsul?

| angel6lust a răspuns:

Eu cred că ar trebui să te razi în cap ca la Armată - este mai ușor de întreținut.