Ce oameni fata a cerut ajutor unor oameni care au incercat ...toti...se baga in seama
E adevarat! Se numesc subliminale și funcționează ascultând niște piese pe Youtube - eu am folosit schimbarea din căprui închis în auriu verzui. Va jur - a funcționat! Acum am pete de auriu! Folosesc de doar 2 zile! Nu e în mintea mea caci am întrebat oameni și au confirmat! Tot ce trebuie e meditatie, punctualitate și încredere ca va funcționa!
Hipnoza poate avea rezultate nebanuite daca este practicata in cunostinta de cauza si cu realism. Exista o serie larga de aplicatii, de la autohipnoza rapida, pe care oricine o poate face in 2-3 minute, pana la sedinte mai complexe. Partea buna e ca toate astea se pot invata, in acest sens poti arunca o privire pe www.aflasecrete.ro.Bafta!
Nu cred ca este posibil asa ceva. Mai ales ca eu ma ocup cu asa ceva.Cel putin nu cu ajutorul "melodiilor" luate de pe net. Oricum nu tot ce zboara pe net te si ajuta.
O cale mai usoara este sa folosesti lentile de contact colorate...
In alte tari a dat rezultate si asta tine de subconstientul nostru. omul a fost conceput sa fie capabil sa faca orice dar foarte putini au reusit sa isi dezvolta aceste capacitati. e ceva misterios :-s dar eu zic ca este adevarat
Am incercat si eu asta... inainte am avutochii albastri ca cristalul.dar acum am ochii caprui. am 12 ani sa faci astfel de schimbare la ochii costa vrea 2-3 milioane
De fapt este o iluzie
'Vraja pentru schimbarea ochilor este doar o iluzie.Pentru schimbarea ochilor trebuie sa apara o schimbare in interior deoarece ochii sunt oglinda sufletului.
Steps:Inchide ochii.Umpleti mintea cu culoarea actuala a ochilor tai.Treptat schimba culoare in cea pe care o doresti.Vizualizeaza cum acea lumina ca o raza trece prin ochii tai shimbandu-le culoarea.Vizualizeaza ochii primind culoarea. Tine aceasta vizualizare cel putin 15 minute.Se repeta pentru a nu-si pierde din putere.Pentru cei care te cunosc foarte bine nu prea va avea efect deoarece este fascinatie, dar pentru straini va avea.'
fundaA?
Micky69 întreabă: