| Zoya333 a întrebat:

Buna am fost blonda si m-am facut cu nuantator roscat. a trecut mai mult de o luna si inca nu s-a dus de tot. a ramas un fel de rozaliu portocaliu... credeti ca mai iese?

14 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Nuantatorul trebuie sa iasa din par. Probabil nu te speli tu destul de bine si din cauza asta nu iese dar incerca sa "freci" mai mult si o sa iasa.

| mona a răspuns:

De tot nu iti iese dar te poti vopsi din nou

| JoJo a răspuns:

Eu tot cu un nuantator roscat moviu asa m-am facut, si dupa 2 spalari nu mai aveam nici zare de culoare in par, si nu exagerez. Depinde probabil de care ti-ai luat, dar oricum la mai multe spalari se duce de tot, daca sigur e nuantator. O zi buna!

| Bondarel99 a răspuns:

Eu eram saten inchis si m-am facut cu nuantator, mai exact asta
http://www.google.com/......tp?/imgres si s-a prins destul de bine...m-am facut in iunie si am avut capul rosu pana in primavara :)) destul de mult...
Insista cu spalatul ca de iesit trebuie sa iasa, foloseste sampon pentru matreata care este mai dur si o sa ajute mult la stergerea culorii.

| LolaLollita a răspuns:

Cunosc problema. Roscatul, desi e doar nuantator, iese greu din par. Nu cred ca iese de tot, decat daca il vopsesti blond.

| Resurrection a răspuns:

O sa iasa. Daca te speli mai des, o sa iasa mai repede. Nuantatorul nu tine mult, la tine a iesit mai greu pentru ca ai parul deschis la culoare.

| Zoya333 explică (pentru Resurrection):

Il am de mai mult de 1 luna, cred ca 2 sunt deja. Si eu am parul gras ma spal odata la 2 zile. Dar tot nu a iesit sad

| AmanoYuno a răspuns:

Da.dar culoarea de care zici suna misto

| xFakeSmilex a răspuns:

Trebuie sa iasa, depinde cat de des este spalat parul.
Nu iti face griji, cu siguranta mai devreme sau mai tarziu parul tau isi va capata din nou culoarea naturala.

| FlowerRoseRose a răspuns:

Poate la o suta de ani:-) glumesc, te poti vopsi din nou

| bubulex a răspuns:

Iese spala parul des

| Teea96 a răspuns:

Poate! Trebuie sa te speli foarte bine parul. Ai mare grija fiindca, daca speli cu multe solutii parul, sampon, alt sampon, balsam, spray o sa te iriti. Nici grija in privinta culorii o sa fie din nou cum era, dar daca nu, fa-ti cu nuantator blond. Sper sa mearga! Parul trebuie sa fie sclipitor. Daca merit si daca vrei imi dai funda?

| Twist20 a răspuns:

Daca e nuantator ar trebui sa iasa. Dar daca nu-ti place sa fii portocalie si nici nu vrei sa-ti arzi parul, iti recomand o nuanta mai inchisa (un saten suficient de inchis cat sa-ti acopere roscatul) de la Casting Creme Gloss fara amoniac. Crede-ma pe cuvant ca e pe departe cea mai buna optiune in materie de vopsit. Prima data m-am facut brunet 200 (cel mai inchis) si m-a tinut vreo 2 luni si inca mai tinea dar mi se vedeau radacinile, iar apoi dupa vreo 2-3 folosiri cu nuante mai deschise rezista si mai mult, ultima data aveam parul crescut complet si m-am facut in ianuarie cu un saten inchis si a ramas asa pana in iunie cand m-am tuns.