Întrebare recomandată | octavia1992 a întrebat:

Buna,am primit un inel de aur dar nu imi este bun, daca se duce inapoi cu el la magazin sa imi modifice adica sa mi-l largesca. Oare e posibil?, costa mult?, in cat timp mi-l face? daca v-ati confruntat cu asa ceva va rog sa ma ajutati.

8 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Daca inelul nu e foarte subtire, la un atelier de bijuterie il poate largi pe loc. Daca e subtire exista riscul sa se rupa, mai bine il schimbi.

| octavia1992 explică (pentru Kaℓi):

E aur galben de 25 k

| Kaℓi a răspuns (pentru octavia1992):

Ma refeream la grosimea inelului... adica a cercului care inconjoara degetul happy largirea se face prin incalzirea tortitei si introducerea unui fel de... con prin ea. E un instrument special, inelul se apasa in jos pe conul ala la pana la largimea dorita. De asta spuneam ca daca e foarte subtire, nu se poate largi.

| octavia1992 explică (pentru Kaℓi):

Gata am rezolvat, au mai adugat material de la ei si am platit in plus cativa bani happy

| ServicePC a răspuns:

Daca e magazin serios, mergeti impreuna si cereti sa vi-l schimbe si iti alegi unul care t-i se potriveste

| octavia1992 explică:

PS: si e suficient daca mil mareste de la marimea 49 la 51? la marimea 49 imi intra pana la jumatate degetului inelar

| octavia1992 explică:

El acum e la marimea 49 si daca il largeste la nr 51 oare sa imi fie bun?, acum la marimea 49 imi intra pana la mijlocul degetului inelar.ce parere aveti?