anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!

As vrea si eu sa imi recomandati niste parfumuri.Am deja parfumul Miss o, imi place, dar vreau si alte pareri. Pareri despre alte parfumuri.Mai am si un parfum cu Hannah Montana, care e apa de toaleta, dar persista destul de mult.As vrea alte pareri despre alte parfumuri.

Răspuns Câştigător
| AmanoYuno a răspuns:

Daca stai sa te gandesti mai bine sexy grafitty miroase a bomboane, si lolita miroase a pepsi dar e pentru. o varsta mai inaintata, dintre cele de la benefit(cele cu nume de fata)cel mai ok pentru tine, este laugh with me leelee.shock de la ck miroase nu miroase deloc puternic, este ca o adiere potrivita pentru. tine.ar mai fi bun si tommy girl deoarece e aaattttaaaaattt de tarehappy

24 răspunsuri:
| BonneLess a răspuns:

Eu am acasa : Ungaro, Herve Leger, Timeless, Outspoken, Eternal Magic. Summer White, Incandessence si cam atat. Miros foarte bine toate si depinde de PH fiecaruia ca sa stii daca persista. La mine persista toate, dar surorii mele i se evapora imediat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi plac parfumurile de la Life Care.

| anonim333 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si... persista?

| anonim_4396 explică (pentru anonim333):

Da persista. Dar daca vrei ceva mai calitativ iti recomand givenchy eaudemoiselle.

| AmanoYuno a răspuns:

Eu folosesc sexy graffity de la escada. nu ma costat mult si persista.mai am unul de la benefit:something about sofia dar care nu-mi place asa mult.imi place mult shock de la calvin klein, si lolita si laugh with me lee lee tot de la benefit, tommy girl e mai de strada, so hooked on carmela de la benefit dar e cam dulce, pomme de reinette de la yves rocher, dar nu e asa persistent ca celelalte, parfumurile cu mirosurile florale de la yves rocher, cam atatea imi plac.

p. s.:cele de la nina ricci mi se par cam prea puternice.

sper ce te-am ajutathappy

| AmanoYuno a răspuns (pentru AmanoYuno):

Unul din parfumuri se numeste "si lolita", nu am vrut sa zic sihappy

| anonim333 a răspuns (pentru AmanoYuno):

Eu nu sunt prea mare, asa ca as vrea sa imi recomandati niste parfumuri nu prea dulci, si nici prea puternice.

A, ok, o sa il caut sa vad daca il gasesc.

| AmanoYuno a răspuns (pentru anonim333):

Asteapta putin sa se duca alcoolul pentru. ca la inceput nu miroase asa binehappyfunda plspls?'

Stiu, ca si la alte parfumuri se intampla asa, odata mi-am varsat niste acetona pe mana, am sters di dupa acea mirosea a parfum, vorbesc serios, dar o sa-ti dau funda pentru raspunsuri.

Sarumanalaughingprieteni?

Esti fata sau baiat? ( sigur fata)

Da.

Fata normalhappy

Bine.

Bine

Tie iti place parfumul FM by Federico, sau nu il sti?

Nul stiu

Ok.

Daca stai sa te gandesti mai bine sexy grafitty miroase a bomboane, si lolita miroase a pepsi dar e pentru. o varsta mai inaintata, dintre cele de la benefit(cele cu nume de fata)cel mai ok pentru tine, este laugh with me leelee.shock de la ck miroase nu miroase deloc puternic, este ca o adiere potrivita pentru. tine.ar mai fi bun si tommy girl deoarece e aaattttaaaaattt de tarehappy

| わたなべ久美子 a răspuns:

Hei! Uite eu folosesc parfumul cu ciresele de la Oriflame care este destul de dulce sau de la Versace, Armani, RICCI RICCI sau Bulgari(Astea sunt parfumuri mai scumpe dar si mai persistente) Sper ca team putut ajuta.

| anonim333 a răspuns:

Eu mai am un parfum numit Petal Fiori pe care l-am primit si miroase foarte frumos, miroase a multe flori, nu stiu sa va zic, ca scrie in alta limba, si mai miroase si a ciocolata. Este bestian. Foarte elegant, si nici nu miroase foaret puternic.

| rebeca7599 a răspuns:

Parfumuri Lancome:Magie Noire este clasificat ca un parfum pătrunzător, orientală cu note de lemn. Acest miros feminin posedă un amestec de cedru de padure, mosc, iasomie, si condimente.
Parfumuri Viktor Rolf: Flowerbomb este un parfum oriental ca un buchet exploziv
de note proaspete si dulci care are puterea de a face totul să pară mai pozitiv.
Parfumul cu notele magice de top bergamota si ceai verde va trezi imediat simturile cele mai profunde, oferindu-vă impresia de a trai viata in gradina ta propriu secreta, departe de realitatea dură. O inima florala este şi iasomie intensiva, dulce si pura, trandafir seducator, frezie si orhidee. Notele de baza mosc si patchouli dezmierda usor pielea noastra.
Sticla a fost proiectata in forma de diamant-granate, facand aluzie la parfumul în sine, din moment ce este atât de exploziv, sofisticat si plin de farmec.
Parfumuri Versace :Lansat in martie 2009, este cel mai nou parfum de la VERSACE. Contine arome de fructe mediteraneene cum ar fi mandarine verzi, bergamot. Mai contine arome de crin, iasomie.
Cu o aroma exotica, Secret Obsession include note de pruna, iasomie, floare de portocal si lemn de santal. Un parfum pentru o femeie senzuala si pasionanta
Elegant si pretios, acest parfum este special conceput pentru femeia tanara plina de energie. Proaspat si imbietor, Omnia Amethyste combina note de iris, trandafir bulgaresc, heliotrop, grapefruit roz si esente de lemn.
Cam acestea imi plac mie...

| intrebaree a răspuns:

Buna incearca armani sensi este un amestec de dulce si fresh ideal pentru vara:)
http://parfumuriieftine.ro/......etail.html

| Stefy_Stefania_1997 a răspuns:

Eu folosesc si imi place foarte mult lolita ..adica este dulce si persista foarte mult :* ..chiar ti-l recomandwinking