anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci mi-au aparut o gramada de cosuri pe nas si in jurul nasului,langa sprancene,pe obraji... cryingcrying arat ca un monstruu!cryingcrying am fost la dermatolog si acum ma gandesc sa ma duc din nou.m-a ajutat dar uite ca dupa ce inchei tratamentul apar din nou.e un cosmar,mi-au lasat pete si gropi care imi fac fata ca la un monstru, e o adevarata povara acneea asta.am nevoie de un tratament miraculos cu o crema oricat de scumpa care sa ma scape de pete si cosuri cat mai cu putinta.

Răspuns Câştigător
| LoriLoL a răspuns:

Nu incerca tot ce se scrie pe aici. zineryt si mai nu stiu ce. daca lor le-a functionat ideea nu poate fi bun si pentru tine. tenurile difera nu au aceleasi nevoi.inteleg din ce ai scris ca ai tenul acneic ..care deja ti-a lasat cicatrici.eu zic sa lasi dermatologul si sa mergi la o cosmeticiana buna sa-ti faca un tratament de curatare dar ai grija unde mergi.numai curatand cosurile, fata vei scapa de ele.nu cu creme, masti si nu mai stiu eu ce care le incarca mai mult si se infecteaza.ai grija si la igiena tenului tau. mierea de albine actioneaza pe moment redand un tenului finete catifelare atat.pers care iti recomanda aceste metode popate ca nu au acveleasi probleme pe ten.

7 răspunsuri:
| TheCritic a răspuns:

Buna! Incearca mierea de albine, pe mine chiar m-a ajutat. Sau daca nu, cum a spus cineva mai sus, Zineryt happy

| fluture156 a răspuns:

Incerca Zineryt... Chiar functioneaza! happy

| skirlex a răspuns:

Crema cu galbenele si propolis nu o sa it para rau ca ai incercat-o si eu am si merge cu ea.

| bestialu96 a răspuns:

Varsta,sexul,alimentatia,tipul de ten poti preciza?

| Gabriela_Mihaela_1990 a răspuns:

Eu am avut mult timp problema asta cu punctele negre si cosurile. Am mers la multi doctori, multe tratament dar fara efect.
Am reusit sa scap de cosuri si puncte negre dupa ce am gasit un medic dermatolog foarte bun si mi-a dat un tratament eficient.

Medicul mi-a dat sa imi cumpar tratament anti-acnee e pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation.

Te mai sfatuiesc sa schimbi sapunul normal cu un sapun pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai.
Din ce mi-a zis doctorul, Uleiul de arbore de ceai(tea tree) este foarte puternic in lupta cu acneea……. Si este dovedit si testat ca 5% ulei pur de arbore de ceai (tea tree) este echivalent cu 5% benzoyl peroxid.
Diferenta mare este ca uleiul de arbore de ceai nu are efecte adverse in comparatie cu benzoyl peroxid care provoaca foarte multe efecte adverse sau alte produse pentru acnee.

| Iepurash95 a răspuns:

Spirtul natural amestecat cu propolius ajuta miraculos, mie cind imi apare dau pe cosuri cu spirt si in 2 zile imi trece chiar nici semn nu ramine... Sper ca te-am ajutat :*