| Diamond_1649 a întrebat:

Funda si vot! Am impresia ca nu imi mai creste parul.si il mai fac cu placa dar mai rar. Nu sta nicicumsad Oare nu o sa mai creasca mai jos de umar?

Răspuns Câştigător
| SweetBabyGirl a răspuns:

Pai ai parul cret? ca daca il ai cret creste mai greuwinking totusi de cand timp nu ti a mai crescut ca daca au trecut doar cateva luni nu e nimic grav. ca sa il faci sa fie mai stralucitor si sa creasca si mai repede taie din el cativa cm(vreo 3) o data la 3-4 saptamanawinking la mine functioneazawinkingbig grin

16 răspunsuri:
| Lexii a răspuns:

Si eu aveam aceias problema din cauza placi. O sa iti creasca, stai linistita!
Tundeti 1-2 cm din varfuri si apoi foloseste aceasta masca de 2 ori pe saptamana:
Se recomanda amestecul intr-un recipiet a 2 linguri de ulei de ricin, 2 linguri de miere de albine catve picaturi de lamaie si 10 picaturi de vitamina A uleioasa. Se amesteca bine si se aplica pe par masand la radacina timp de 5 minute. Apoi masca se lasa in continuare sa actioneze jumatate de ora.
Sper ca te-am ajutat. fundabatting eyelashes?

| newperson4him a răspuns:

Poate ca varfurile sunt putin roase si de aceea numai creste. Taieti varfurile si foloseste uleiul de ricin, ca sa iti creasca mai repede. Bafta:*

| InsaneDoll a răspuns:

Poi la lungimea pe care o ai creste mai greu pentru ca se electrizeaza de haina si se toceste, dar stai calma ca dupa ce trece mai jos de umar iti va creste mai repede:*

| Larisa7883 a răspuns:

O sa creasca daca iti tunzi varfurile, probabil sunt despicate si de asta ai impresia ca numai cresc...si incearca sa nu iti mai indrepti parul pentru ca il arzi...

| jan33tt a răspuns:

Va creste insa nu te mai face cu placa un timp, si cu nici un fel de aparate. du te la un coafor si roaga femeia de acolo sa ti dea un tratament ceva si spune i situatia ta.va merge fi sigura. funda?

| jan33tt a răspuns:

Va creste insa nu te mai face cu placa un timp, si cu nici un fel de aparate. du te la un coafor si roaga femeia de acolo sa ti dea un tratament ceva si spune i situatia ta.va merge fi sigura.

| yulia_3998 a răspuns:

Poti ca in fiecare luna dupa ce faci baie sa iti tai varfurile.Si eu fac acelasi lucrutongue

funda? plsbig grin

| GiuliaTamas a răspuns:

Cred ca nu iti creste pentru ca ai varfurile despicate taieti un pic din varfuri

| Bogdantatiana1401 a răspuns:

Buna si eu l-am mai facut cu ondulatorul... e posibil sa-l ai tocat daca vrei sa-ti creasca ar trebui sa-ti iei varfurile eu le-am luat si mi-a crescut mai repede ca inainte in cate-va luni mi-a crescut cat pentru 2 ani bafta!

| Ayumha a răspuns:

Pai daca continui tot asa cu placa parul tau va incepe sa ti se rupa si subtieze.
Incearca sa ii acorzi mai multa importanta si totodata renunta la placa macar cateva saptamani. sau indreaptal decat o data pe saptamana.
Incearca sa faci niste masti de par cu Ulei de ricin si sa te clatesti pe cap cu ceai de salvie; poti adauga si niste vitamine si ingrediente cu care sa le combini cum ar fi oul, mierea, etc.
Cu uleiul de ricin o sa iti creasca sigur, pentru ca stimuleaza cresterea parului... eu am avut parul lung pana la fund dar m-am tuns prea scurt dupa si imi faceam probleme ca nu o sa mai creasca iar apoi am facut masti de par cu ulei de ricin cam de 3 ori pe saptamana si in 2 luni mi-a crescut aproape 3 centimetri. Succes

| ChrishaChry a răspuns:

Pai sa vedem daca zici ca nu sta nicicum, poate s-a ingrasat, incearca sa te speli pe cap... daca nu merge du-te la coafor si intreaba si spune-i sa iti dea niste sfaturi. orkm daca esti tanara (sub 75 de ani) parul va creste mereu, dar nu cand vrei tu, are nevoie de timp(asta nu insemnand o zi, ci cel putin un an). asa deci daca nu sta sfatul meu e sa te tunzi cleopatra, nici mie nu imi statea, si m-am tuns si acum merge perfect. daca nu vrei asta poti incerca glamourettes (merge si la tunsoare cleopatra ca am si eu) big grin

| Gaabi32 a răspuns:

Buna scumpa.NU este adevarat parul creste.Doar ca daca il faci cu placa sau cu orice alte produse electrice cum ar fi ondulatorul.Parul se va arde si vor cadea firele arse

| TeUrSsCsYtEiUbEsC a răspuns:

Numai folosi placa si trebuie sa ai rabdare ca si mie tare greu imi creste mult norockiss funda?

| SoSad a răspuns:

O sa-ti creasca. Mai taie-ti din varfuri cate putin in fiecare luna si ai rabdare ca-ti va creste:*
Succes.

| placintica a răspuns:

Stai linistita creste. ia ceva tratament pentru cresterea rapida a parului.probabil ca ai fost tunsa de cineva care nu avea mana buna am patit`o si eu si mi-a crescut parul` 10 cm in 3 anicryingcryingcrying si incearca sa il faci mai rar cu placa. eu aveam parul pana la fund l`am facut cu placa l`am ars si acum l`am tuns pana la umericrying pot fundica?:X

| se7en_7921 a răspuns:

Lasa placa. Foloseste balsam. Ai grija de par nu il strica. Placa arde firele poate afecta si radacina.