anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mi-am bagat permanent si mi-am stricat parul, in cat timp imi iasa prmanentul di par? Aveam un par lins si lung, frumos si nu stiu ce m-a apucat sa-mi bag permanent! Ma poate cineva ajuta ce sa fac sa-mi iasa cat mai repede?

Răspuns Câştigător
| alonet a răspuns:

Tine cont ca parul creste aprox 1 cm pe luna, deci, permanentul e permanent! happy

8 răspunsuri:
| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Dupa un an trec happy am o prietena care s`a fcaut tongue si a tinut-o peste un an

| hadasan a răspuns:

Si eu am avut si de un an am tot incercat sa scap si imi pare rau ca am taiat foarte mult din par adica tot unde a fost permanent parerea mea este sa incerci sa te dai cu ulei de ricin la radacini si taie farfurile cate un pic

| tyana a răspuns:

Buna Ramona! Din pacate dureaza ceva vreme pana scapi, insa ti-as recomanda sa te speli cat mai des pe cap(macar la doua zile)pentru ca ajuta.De asemenea, pentru ca orice permanent arde parul, ar fi bine sa folosesti ulei de masline pe toata lungimea lui, chiar si la radacina,(te dai seara cu el si te speli dimineata)iar dupa fiecare spalare neaparat balsam.Ca sa arate cat de cat mai bine, dupa ce te speli trebuie sa fie pieptanat ud, apoi sa aplici imediat spuma de par sau o crema pentru finisarea parului ondulat. Daca nu iti place cum arata poti folosi placa de intins parul! Permanentul dureaza chiar si un an si nu va iesi definitiv decat cu foarfeca.

| oxaz a răspuns:

Mi se pare normal sa te intrebi ce te-a apucat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Permanent am avut si eu. dupa jumatate de an s-a indreptat parul,
dar a ramas ars si am scapat de el cu foarfecul! de atunci am jurat ca asa ceva nu-mi mai fac.asteapta pana iti creste si in fiecare luna taie cate 1-2 cm din par.pana scapi, incearca sa-l aranjezi si sa-l ingijesti cat mai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Permanent am avut si eu.dupa jumatate de an s-a indreptat parul,
dar a ramas ars si am scapat de el cu foarfecul!de atunci am jurat ca asa ceva nu-mi mai fac.asteapta pana iti creste si in fiecare luna taie cate 1-2 cm din par.pana scapi, incearca sa-l aranjezi si sa-l ingijesti cat mai bine!

| sarpe65 a răspuns:

Am eu un ulei care creste parul repede

| Tabacaru_Tamara_1992 a răspuns:

Și eu am permanent am 7 luni și nu mai scap mi s-a ars parul groaznic de tare