Sfatul meu nu este sa tii ondulatorul prea mult in par pentru ca astfel il vei arde rau de tot. Pot sa iti recomand Tratamentul leave-in pentru disciplinarea parului de la Avon (gama Advanced Techniques), e portocaliu si costa in jur de 18-20 de lei. In principiu functioneaza ca o masca cu care te dai pe parul umed (deci dupa ce ti l-ai uscat cu prosopul) si care nu se clateste. Nu imbacseste parul deloc si fuctioneaza ca un fixativ. Ai grija cantitatea pe care o pui in par. Dupa ce ti s-a uscat parul o sa il simti mai puternic, mai "disciplinat" si o sa iti poti face onduleuri linistita, iar apoi aplica un fixativ cu fixare puternica, adica numarul 4 sau 5 de la taft sau alte marci. Spuma pusa in par dupa ce ai incretit parul nu face altceva decat sa il incarce, iar buclele tind sa se lase.
Incearca sa tii ondulatorul mai mult timp in par.Adica sa nu le faca doar asa, superficial...si cand iti dai cu fixativ nu-ti da numai la suprafata.Da mai mult in spatele parului(intelegi ideea, nu?).
Buna
incearca sa nu-l incarci prea mult. dupa ce-l speli, da-l cu putina spuma sau fixativ si aranjeaza-l dupa.:*
Iti poti imleti parul si il tii o zi intrega chiar si noaptea asa. A oua zi daca desfaci parul din coditele impletite vei avea parul ondulat. Poti pune fixativ si gata. Eu am parul ondulat si stiu
Daca vrei sa-l faci asa numa pentru anumite ocazii, poti folosi zeama de lamaie, sau zahar(nu e prea indicat vara atrag zburatoarele mici).