| LovehopeTrust a întrebat:

Buna,stiu ca mai este mult pana la vara, dar as vrea sa va intreb cam cati centimetri ar arata bine sa aiba tocul pantofilor pentru banchetul de sfarsit de clasa a 8-a?
P.S: eu am 1, 74 cm big grin Fundaaawinking

Răspuns Câştigător
| GoldVali a răspuns:

Cum te simti tu bine. Eu ador pantofii cu toc la ocazii chiar daca sunt inalta ( am 1, 70). Alege pantofii dupa model si nu dupa cat e toculhappy

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

La inaltimea ta ar merge sa porti pantofi cu tocul nu mai mare de 5 cm

| mixxjim a răspuns:

Well, la varsta asta nu trebuie sa fie prea mari, in jur de 5 cm. In plus, la inaltimea pe care o ai, tine cont daca iti mai pui si tocuri cam ce inaltime o sa ai si daca o sa ai cu cine dansa, sa nu stai toata noaptea cocotata pe tocuri dar sinhura, fara partener de dans ca esti prea inalta. Deci te poti gandi si la varianta unor balerini, exista eleganti mai reusiti decat multi pantofi cu toc happy

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Să fie sub 10, deoarece:
1. Sigur or să te doară picioarele mai încolo.
2. Nu vrei să fii PREA înaltă.
3. Nu vrei să te faci de râs mergând ca o curcă şchioapă (nu cred că ai chiar o ditamai experienţa cu pantofii cu toc la vârsta ta).
4. Mai mult ca sigur vei dansa, so you do the math, cum s-ar spune.

E bine să-ţi iei la tine şi o pereche de balerini, ca în caz că te dor tălpile să te încalţi cu ei.

| denisa123456 a răspuns:

Cel mult 7-8

| ChillMosH a răspuns:

Tie tiar trebui un toc intre 5-8 cm dupa minewinking Bafta

| Rosie123 a răspuns:

Daca tu doresti sa porti tocuri de 15cm este ok. este alegerea ta don't lose who you are(jessie j), si eu am 1.70 si vreau sa-mi iau tocuri de 13cm ce conteaza ca voi fi inalta daca eu ma simt bine in pielea mea